Рони Ромеро ще открие традиционния Врачански есенен панаир, научи агенция

...
Рони Ромеро ще открие традиционния Врачански есенен панаир, научи агенция
Коментари Харесай

За ценителите! Рок величие ще открие Врачанския есенен панаир

Рони Ромеро ще открие обичайния Врачански есенен панаир, научи организация BulNews. Бившият вокалист на групата Rainbow ще взриви публиката и ще зарадва почитателите на същинската музика с осъществявания на безконечните рок класики. 
Компания на сцената ще му вършат родните музиканти от група „ Еридан “. Именно те оповестиха на формалната си страница новината, че още веднъж ще свирят дружно с чилийския реализатор. 
Рони Ромеро е добре прочут на родната аудитория. Освен, че бе определен персонално от именития Ричи Блекмор и в продължение на няколко години изпълняваше обичаните на генерации българи части на Rainbow, той е част и от още няколко сполучливи музикални плана. През последните години Рони сподели своят афинитет към родната аудитория и е чест посетител на разнообразни музикални събития у нас. През 2022 година той, като част от Intelligent music project, показа страната ни на състезанието „ Евровизия “. 
Красивият глас на Ромеро, съпроводен от мощните рифове на „ Еридан “, ще огласят Враца на 14 септември, когато ще бъде формалното разкриване на Врачанския есенен панаир. Концертът ще се организира на откритата сцена пред входа на стадион ‚Христо Ботев “, от 20 часа, като входът е свободен. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР