Рони О'Съливан е избрал самоналожена забрана, когато става въпрос за

...
Рони О'Съливан е избрал самоналожена забрана, когато става въпрос за
Коментари Харесай

Рони О`Съливан потвърждава медийна забрана след яростна вражда с снукър съперника Али Картър

Рони О'Съливан е избрал самоналожена възбрана, когато става въпрос за разискване на неговите противници, до момента в който се приготвя да възобнови съперничеството си с Али Картър.

Двойката ще се изправи в сряда вечерта на четвъртфиналите на Tour Championship - което е първата им среща, откогато O'Sullivan победи противника си, с цел да завоюва осма корона от Masters в Alexandra Palace. След надпреварата О'Съливан сподели на Картър да „ оправи живота си по дяволите “ и твърди, че Картър има „ проблеми “.

Победата на Картър над Бари Хокинс в първия кръг на шампионата Tour Championship значи, че двойката ще има шанса да възобнови враждата си. Ракетата в никакъв случай не е бил свенлив да изрича мнението си, само че вместо това желае да държи нещата в загадка, защото се дистанцира от мнения за съперника си при огромен поврат.

Той сподели на ITV: „ Не го върша не разясня играчи в този момент. Научих си урока и това няма никаква стойност за мен. Всеки път, когато кажа нещо, това е нещо като заглавие, Рони споделя това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР