Рони О’Съливан коментира по-обширно режима си в интервю за лондонския

...
Рони О’Съливан коментира по-обширно режима си в интервю за лондонския
Коментари Харесай

Ракетата знае защо Селби едва не заспа на снукър масата

Рони О’Съливан разяснява по-обширно режима си в изявление за лондонския вестник “Експрес” и за това какъв брой в действителност претрупан е графикът в днешно време за един професионален състезател на снукър. Ракетата обърна внимание и на това по какъв начин се отразява умората на неговите сътрудници - Марк Селби завоюва Международния шампионат в Китай, само че единствено дни по-късно едвам не заспа на масата в “Шампион на шампионите”, като разумно отпадна в груповата фаза.

It's the 2017 @188BET @ChampOfChamps FINAL!

Shaun Murphy vs Ronnie O'Sullivan

Who are you going to be cheering for?

Watch LIVE on @ITV4 today from 12.45pm pic.twitter.com/XQoF7MdGXF
— ChampionofChampions (@ChampOfChamps) November 12, 2017
“Отслабнах с шест кг през последните няколко седмици, към този момент още веднъж мога да се побера в панталона си. И това е в случай че нямах опция да търча, защото имах травма на глезена.
Добрата храна, която поемам, ми оказва помощ доста да се отпусна и да се оправям с напрежението от мачовете и непрекъснатото пътешестване. Внимателно подбрах диетата си благодарение на експерт, а другояче от известно време ми е ясно, че не мога да търча толкоз, колкото преди. Алтернатива на диетата беше интервенция, която не искам сега, тъй като най-малко шест месеца би трябвало да съм отвън снукъра, отвън другите ми задължения. Но към този момент внимавам повече какво хапвам и пия, понижил съм кафето и чая, въпреки всичко, съм на 42 и ми би трябвало всякаква помощ.

Натоварената стратегия е проблем за доста играчи, последният образец е Марк Селби, който изглеждаше грохнал физически на “Шампион на шампионите”. Затова има толкоз разнообразни спечелили, подобен е графикът. Ако бях на мястото на Селби, щях да се откажа от шампионата в Ковънтри след купата в Дакин. Не желая да излизам пред почитатели, които заплащат да ме гледат, а аз в действителност да не съм кадърен да дам най-хубавото от себе си. Искаш да си подготвен за мачовете си, това е професионален снукър. Жал ми е за Марк, можеше да остане в Китай и да се готви за Шанхай Мастърс. Лошо е за състезател, когато губи, тъй като не е бил в добра кондиция, по-добре да загубиш, когато си дал всичко от себе си”, разяснява Ракетата пред “Експрес”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР