Рони е по-малкият син на 83-годишната Тина Търнър, роден от

...
Рони е по-малкият син на 83-годишната Тина Търнър, роден от
Коментари Харесай

Откриха мъртъв сина на Тина Търнър

Рони е по-малкият наследник на 83-годишната Тина Търнър, роден от брака ѝ с Айк през 1960 година

Рони Търнър, наследник на звездата Тина Търнър, е умрял на 62 години. Смъртта бе доказана в Инстаграм от брачната половинка му Афида Търнър, която го назовава " същински ангел ".

" Това е покруса, почивай дружно с брат си Крейг, татко си Айк Търнър и Алин в парадайса... ", прибавя тя. Постът на Афида адресира гибелта на по-големия му брат - Крейг Търнър, който се простреля през 2018 година. Бившият брачен партньор на Тина Айк умря през 2007 година, а сестра ѝ - Алин Бълок, през 2010 година.

Говорител на полицията в Лос Анджелис е удостоверил пред сп. People, че е имало повикване в 9:40 сутринта от адреса на Търнър във връзка със гибелта на мъж. Властите обаче не са удостоверили идентичността на умрелия.

Сайтът TMZ, който пръв заяви новината, отбелязва, че Рони е имал затруднено дишане и в последна сметка е спрял да диша. Парамедиците са го разкрили мъртъв при идването си на адреса, предава.

Рони е по-малкият наследник на 83-годишната Тина Търнър, роден от брака ѝ с Айк през 1960 година По-големият - Крейг, тя ражда едвам 18-годишната от връзката си със саксофониста Реймънд Хил. Впоследствие той е осиновен от Айк.

Поп звездата се отхвърли от американското си поданство през 2013 година. От дълги години живее в Европа дружно с втория си брачен партньор Ервин Бах, като в този момент е гражданин на Швейцария.

Рони Търнър бе музикант като родителите си, и свиреше в групата Manufactured Funk. Той игра дружно с майка си във кино лентата " Какво общо има любовта с това ", живописен роман за нейния живот.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР