„Ромпетрол България“ дарява 10 000 литра горива на Министерството на

...
„Ромпетрол България“ дарява 10 000 литра горива на Министерството на
Коментари Харесай

Ромпетрол България дари 10 000 литра горива на Българската армия за превоза на бежанците

„ Ромпетрол България “ подарява 10 000 литра горива на Министерството на защитата за транспорт на украински бежанци. Договорът беше публично подписан от изпълнителния шеф на компанията Ивайло Трендафилов и Бригаден военачалник Тодор Тодоров, пълководец на Командване за логистична поддръжка към Министерството на защитата на Република България.

„ Даряваме 10 000 литра бензин и дизел за потребностите на командването в напъните му за евакуация на бежанците “, съобщи Ивайло Трендафилов. Количествата ще бъдат предоставени под формата на карти за безналично заплащане. Те могат да бъдат употребявани на всяка една от 60-те бензиностанции на „ Ромпетрол България “ у нас. Българската войска е безусловно и всекидневно отдадена на грижата за облекчение ситуацията на бежанците. Нашите военни обезпечават директна филантропична помощ за украинските жители. С това подаяние нашата компания показва своята взаимност към страданието на хората и поддръжка към българските институции, акцентира Ивайло Трендафилов.

"От началото на войната станахме очевидци на затрогваща взаимност от български компании и жители, които отвориха сърцата си за страданието на украинските бежанци, главно дами и деца. Избрахме да подкрепим точно българската войска, защото на нея се пада най-тежката задача в тези турбулентни времена. Считаме за дълг на нашата компания да се присъединим към напъните на българската страна за подкрепяне на търсещите избавление yĸpaинcĸи жители в страната ни. От началото на бежанската вълна „ Ромпетрол България “ е съпричастен. Използваме случая и призоваваме българския бизнес съпричастността му в тези не леки времена да продължи и да не губи силата си. Само с общи старания и обединени ще можем да преминем през този интервал на тестване ", cпoдeли Ивайло Трендафилов.

„ Ромпетрол България “ е част от групата KMG International, притежавана напълно от KazMunayGas - националната петролна и газова компания на Казахстан. Групата оперира в Европа и Централна Азия в областта на търговията, преправянето и нефтохимическата индустрия, търговия на дребно и маркетинг, както и в други услуги в петролната промишленост. KMG International оперира в над 1000 точки на продажба в Румъния, България, Молдова и Грузия под марката "Ромпетрол ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР