Роми тарашат нон стоп контейнерите за боклук в Бургас. Те

...
Роми тарашат нон стоп контейнерите за боклук в Бургас. Те
Коментари Харесай

Боклукчийска мафия тараши Бургас

Роми тарашат нон стоп контейнерите за отпадък в Бургас. Те се движат на групи или поединично и са снабдени даже с ръкавици, при “преглеждането” на наличието им. За събиране на “плячката” употребяват остарели бебешки колички, колела с огромни кошове и даже с двуколки, които сами теглят по улиците.

След като разровят боклука, огромна част от него оставят на улицата. Навред летят найлонови торбички и всевъзможни други атрибути, които сметосъбиращата компания почиства чак на идващия ден.

Боклукчиите нормално са от вътрешността на страната, вършат си лагери тук-там край Бургас. Общинска полиция постоянно ги гони и събаря убежищата им от картони и найлони, само че те се връщат още веднъж и никнат като гъби из града. Особено дейни са в комплекс “Възраждане”, видя наш екип.

Някои даже си купуват бира и сядат край контейнерите, където изчакват нови торби за “проверка”.От полицията също разгонват боклукчиите, щом ги засекат по улиците. Вече се приготвят и акции против тях, тъй като замърсяват града в жегите и в разгара на сезона.
 1-18  20180624_112747-1-1-1
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР