Ромелу Лукаку отпразнува по възможно най-добрия начин 30-годишния си юбилей,

...
Ромелу Лукаку отпразнува по възможно най-добрия начин 30-годишния си юбилей,
Коментари Харесай

Рожденикът Лукаку: Всички футболисти дават своя принос и вкарваме много голове

Ромелу Лукаку отпразнува по допустимо най-хубавия метод 30-годишния си празник, вкарвайки два гола за успеха на неговия Интер с 4:2 против отбора на Сасуоло в мач от 35-ия кръг на италианската Серия “А ”. Успехът приближи тима, воден от Симоне Индзаги до класиране в топ 4 на шампионата и присъединяване в Шампионската лига и през идващия сезон. Самият Лукаку бе доста благополучен от този факт и показа насладата си след края на мача.

„ Щастлив съм, спечелихме мача, това беше значимо за нас, тъй като всякога, когато играем със Сасуоло вкъщи, те ни основават големи проблеми. Треньорът сподели, че това е мачпойнт за първите четири места. В добра форма сме, спечелихме доста мачове в последно време и би трябвало да продължим. Според мен постоянно можем да се подобрим физически. В добра форма сме, всички футболисти дават своя принос и вкарваме доста голове. Все още можем да спечелим два трофея, във вторник ни следва доста сложен мач против тима, който завоюва Скудетото предишния сезон, само че ние ще играем на домакински терен и можем да се оправим добре ”, сподели Лукаку пред Sky Sport Italia.

На 16 май (вторник) Интер следва да се изправи против Милан в мач-реванш от 1/2-финалите на Шампионската лига. Лукаку и компания завоюваха първия дуел с 2:0, само че те имат пред себе си още най-малко 90 минути път. Ако го извървят без да стъпят на погрешно, “нерадзурите ” ще се класират на край в “турнира на богатите ” за първи път от 2010 година Тогава те играха в последния мач от шампионата с немския Байерн (Мюнхен) и в последна сметка завоюваха с 2:0. Дали 13 години по-късно Симоне Индзаги ще изведе тимът от Милано до нов успех в Шампионската лига, занапред следва да разберем.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР