Ромелу Лукаку направи разтърсващо признание, че 23-ма от 25 играча

...
Ромелу Лукаку направи разтърсващо признание, че 23-ма от 25 играча
Коментари Харесай

Лукаку втрещи света: 23 от 25 в Интер кашляха и имаха температура

Ромелу Лукаку направи разтърсващо самопризнание, че 23-ма от 25 играча в Интер Милано са имали признаци на ковид през януари, само че нито един от тях не е бил тестван за болестта. Въпреки това „ нерадзурите” не оповестиха един позитивен тест на състезател или човек от щаба, въпреки да са в Ломбардия, който е европейският епицентър за COVID-19.

Признанието на белгиеца пристигна пред Кат Керкхофс, която е сънародничка на Лукаку и брачна половинка на нападателя на Наполи Дрийс Мертенс.

„ Имахме пауза от една седмица през декември, след което се завърнахме на работа. 23-ма от 25 бяха заболели – не се майтапя. Играхме против Каляри с Раджа Наинголан и след 25 минути един наш защитник напусна терена, откакто не можеше да продължи”, сподели Лукаку.

Тогава Милан Скриниар напусна игрището след 17 минути игра на 26-и януари, само че и той не е бил с открит COVID-19.

„ Всички кашляха и имаха температура. Когато загрявах, и аз се почувствах много по-топъл от нормално. Не бях страдал от тресчица от години”, продължи нападателят. „ След мача имаше планувана вечеря с посетители от Puma, само че аз им отклоних поканата и отидох да си легна. Никога не сме правили проби за ковид и няма по какъв начин да знаем със сигурност”.

Играчите ще би трябвало да минат през прегледи, с цел да играят отново в Серия А и да упражняват, като тогава ще се откри имат ли антитела. Ако те участват, това ще значи, че те са прекарали вируса в даден миг и са създали възобновяване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР