Ромът с меден глас Меди и плеймейтката Моника Валериева отново

...
Ромът с меден глас Меди и плеймейтката Моника Валериева отново
Коментари Харесай

Меди сложи рога на Моника Валериева и обяви: Дърта е за мен!

Ромът с меден глас Меди и плеймейтката Моника Валериева още веднъж са разграничени, само че този път най-вероятно ще е вечно. Певецът и дупничанката към този момент не се следват взаимно от обществените мрежи, както и са изтрили всичките си общи фотоси, които ни посочваха какъв брой доста се обичат. Причината за разлъката е невярност, само че не от страна на бръмчалката, а поради слабия ангел на настоящия ром, научи „ Уикенд ”.

Ромът с гореща кръв бил изловен от Моника, че й е кръшнал с известна моделка. Двамата са се разделили преди десетина дни, като силиконката вдигнала голям скандал на изпроводяк. Моника била доста засегната от измяната на обичания си, който не й кръшка за първи път. По време на цялата им връзка той не спирал да има паралелни срещи с други хубавици. В момента Меди се любува на свободата си и съгласно мълвата съвсем всяка вечер се радва на друга нежна компания. Валериева също се втурна да обикаля питейните заведения, като по този начин се стреми да не помни неверника.

Близки до дупничанката издават, че тя е била доста влюбена в Меди и за първи път на нея й изневеряват, а не тя на половинката си. Особено доста я засегнали думите на циганина, които той бил споделил пред техни общи другари: „ Моника е готино момиче, само че доста хлътна по мен, а на мен ми се живее! Пък и тя е доста дърта за мен - в случай че ще имам сериозна връзка, ще е с младо момиче, а не с лелка! ”. Моника Валериева в действителност е с едвам 5 години по-възрастна от Меди – тя е на 34, а той – на 29.
„ На всеки му се връща. Моника ходеше с женени и обвързани мъже, на други им изневеряваше и не й пукаше, тъй като не влагаше никакви усеща. Сега се влюби и един ром, въпреки и звезда, я направи за смях с изневери ” – разясняват в шоу средите.

Карен на Златка също е измежду опарените от изневерите на Моника Валериева. Двамата имаха връзка преди години, като мургавелкото се раздаваше за силиконката, само че тя не го оцени и постоянно му слагаше рога. Двамата се разделиха, като Карен се залюби със Златка, а Моника - с Меди. Дупничанката даже си татуира името на гласовития ром на тялото си. След краха на любовната им връзка ще й се наложи да отстрани рисунката. Това не е първата разлъка на някогашните влюбени, които до този миг най-малко 4 пъти в последната година са се разделяли. Общите им другари не им предсказват ярко бъдеще и допускат, че това е финалната им разлъка. Самата Валериева постоянно споделяше фотоси на красиви деца и признаваше, че към този момент желае да има свое семейство и наследници. Уви, Мехдем Гогов, както е същинското име на артиста, разруши на пух й прахуляк проектите на кака си Моника.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР