Романтиката в отношенията между съпрузи намира поредното си потвърждение. След

...
Романтиката в отношенията между съпрузи намира поредното си потвърждение. След
Коментари Харесай

Мъж стоя прав шест часа в самолет, за да може жена му да поспи СНИМКА

Романтиката в връзките сред съпрузи намира следващото си удостоверение. След като любящ брачен партньор бе задържан в Сингапур, тъй като си купил билет за самолета, единствено и единствено да изпрати брачната половинка си, мрежата се разчувства от различен, покъртителен случай.

В обществените мрежи се появи снимка, на която се вижда мъж, изправен в самолета до седалката си.

Според очевидци той е стоял прав цели шест часа. А повода - да може жена му, заела и неговото место, да легне комфортно и да поспи.

"Този мъж заставам прав шест часа, с цел да може жена му да си почине и да се наспи. Ето това е обич ", написа към фотографията пасажер от същия полет.



Той не разкрива други детайлности за това какъв брой дълго е траел полетът, нито пък каква е била посоката му.

Историята на угрижен брачен партньор провокира стихия от реакции. Оригиналният пост в Туитър събира над 3000 ретуита и повече от 15 хиляди мнения.

Част от потребителите решили, че това е в действителност сантиментално. Други пишат, че не биха могли да създадат нещо толкоз сантиментално.

"Той е по-добър от мен. Дори краката ми не биха разрешили да заставам толкоз дълго прав, даже и да желая ", разяснява мъж, а различен прибавя: "Никога не съм бил толкоз мощно влюбен! "

Но има и такива, които считат, че дамата е прекалила с добрината и грижите на мъжа си, карайки го да стои толкоз дълго прав. Според тях, тя би могла просто да си заспи на своето кресло и даже да се подпре на мъжа си.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР