Романтичната любов може да се почувства доста фантастична. Има причина

...
Романтичната любов може да се почувства доста фантастична. Има причина
Коментари Харесай

Да се почувства обичана, красива и щастлива е най-съкровената мечта на жената

Романтичната обич може да се почувства много фантастична. Има причина любовта да е съществена тематика в толкоз доста истории през вековете на човешката история. Все отново любовта не постоянно е прелестна. В действителния живот постоянно е непредвидима, разочароваща, даже мъчителна.

Въпреки че сигурно може да предложи доста награди, тези преимущества нормално не идват без известни старания и предпочитание да приемете някои провокации като част от процеса.

Когато обичате някого, вие избирате да подхранвате първите талази на привличане, като подхранвате тези ранни усеща. И въпреки всичко вложението на време, усеща и страсти от време на време си коства. Въпреки всичко. Но единствено тогава, когато любовта е същинска.

Признаци на същинска обич

Чувстваш се в сигурност

Безопасността е крайъгълен камък на любящите взаимоотношения. Партньор, който ви обича, няма да ви нарани физически или да повреди движимостите ви. Той също няма да ви заплашва или притиска да вършиме неща, които не желаете да вършиме, да взема решения вместо вас или да ви откъсне от обществения ви живот.

Да се чувстваш в сигурност също значи да се чувстваш свободен да вземаш лични решения и да изразяваш себе си, без да се страхуваш от неговия отговор. Когато споделяте отзиви и цели, вие получавате поддръжка, а не оскърбление или рецензия. Всеки изпитва неспокойствие и яд от време на време, само че е допустимо да изразим гнева по безвредни и здравословни способи. Партньор, който ви обича, няма да ви заплашва или да употребява гнева си, с цел да ви накаже или да ви накара да се страхувате.

Той слуша

Партньор, който ви обича, ще прояви деен интерес към детайлностите от живота ви. Той ще слуша интензивно, като задаваш въпроси и няма да има самообладание да ти показа и за себе си. Усещате, че в действителност го е грижа по метода, по който ти отговоря.

Въпреки че може да не чуе или запомни всяка дума, която споделя, той нормално има много солидна визия за нещата, които са най-важни: вашите лайкове и нехаресвания, очаквания и страхове, другарства и фамилни връзки и така нататък

В една здрава връзка сътрудниците признават както неприятното, по този начин и положителното. Когато повдигнете терзания или проблем във връзката, той ще вземе поради възприятията ви, вместо да ви пренебрегва или да се опита да сведе до най-малко страданието ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР