Романтичен ли си? Повечето американци смятат, че са, поне донякъде.

...
Романтичен ли си? Повечето американци смятат, че са, поне донякъде.
Коментари Харесай

Анкета на CBS News за Свети Валентин: Повечето американци смятат, че са романтични, но какво ги прави такива?

Романтичен ли си? Повечето американци считат, че са, най-малко ненапълно. И когато става дума за това какво считат, че прави някого сантиментален, първо се сещат за някои от дребните ежедневни неща, които хората могат да създадат.

И какъв брой сантиментални хората считат, че са, е добър индикатор за това какъв брой евентуално те би трябвало да честват Свети Валентин.

Но какво прави някого сантиментален? Ежедневните неща са значими индикатори. Когато бъде запитан, най-важните дадени качества са да си предан и благонадежден, да си добър слушател и да правиш деликатно нещата постоянно. За разлика от тях единствено половината споделят, че е доста значимо да се вършат непредвидени и спонтанни сантиментални неща.

Бракът трансформира ли романтиката? Не е наложително, защото трима от всеки четирима женени американци се считат за най-малко малко сантиментални. Все отново е допустимо романтиката да се охлади малко за някои фамилни двойки: тези в обвързана сантиментална връзка, които не са женени, са съвсем два пъти по-склонни от тези, които са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР