Романсът между Рая Пеева и Явор Бахаров приключи, а инициативата

...
Романсът между Рая Пеева и Явор Бахаров приключи, а инициативата
Коментари Харесай

Рая Пеева окончателно би шута на Явор Бахаров

 Романсът сред Рая Пеева и Явор Бахаров завърши, а самодейността за края на връзката е на чаровната актриса.

Двамата с Бахаров ту се събираха, ту се разделяха и това продължи с месеци. Наскоро обаче, Рая даде да се разбере, че сърцето й е към този момент свободно, тъй като се появи на сватбата на близки другари без Бахаров. Малко по-късно в профила си в обществените мрежи актрисата, която е влезнала в ролята на шаферка на булката, сподели, че това е била една от най-красивите сватби, на които е участвала.

Въпреки че към момента нито Рая Пеева, нито Явор Бахаров са обявили раздялата си обществено, обстоятелствата приказват красноречиво за това. И нещо доста любопитно - на тази женитба в този момент, на която отива без Бахаров, Рая хваща букета на булката, като това съгласно традицията значи, че скоро и тя ще се омъжи.

Очевидно не Бахаров е този, с който си показва да мине под венчилото, а аргументите за това са доста - една от тях е мъчителната му ревнивост. Освен това напоследък единствено Рая била тази, която печели пари и се грижи за дома и всичко останало. Бахаров мъчно получавал оферти за функции главно поради сложния си темперамент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР