Романът Хранилка“ на Иван Комита направи своите първи стъпки в

...
Романът Хранилка“ на Иван Комита направи своите първи стъпки в
Коментари Харесай

„Хранилка“ , любимият роман на Диляна Попова, е в ТОП 100 на „Free in Kindle Store“ в Амазон

Романът „ Хранилка “ на Иван Комита направи своите първи стъпки в чужбина. След като беше преведен на британски език, хитовият трилър към този момент се предлагаи в Америка, като част от богатата селекция на книги в интернационалната платформата Амазон, позната още като най-голямата онлайн книжарница в света.

 

Романът се изкачи до 76-та позиция в класацията ТОП 100 на „ Free in Kindle Store “ в Амазон, като в същото време бе на първа позиция в общо три категории – Организирана престъпност, Конспиративни трилъри, Съвременна градска нереалност.

 

Заглавието на британската версия на романа е “Goldfeeder “. Читателите могат да избират от електронен, Kindle формат или печатно издание, надлежно с меки и твърди корици.

 

Анотацията е приспособена по завладяващ метод, особено за задграничния пазар, представяйки основния воин като наследник на един от най-богатите хора в Източна Европа, а романа като трилър, прекрачващ границите, чиято сюжетна линия се разпростира на територията на няколко страни – София, Дубай, Монако, Лондон и италианското мафиотското градче Куоре Неро.

 

Анонсът за “Goldfeeder “ преглежда България като представителна извадка на страните оттатък Желязната завеса и показва, че романът визира наболелите проблеми на обществото, през призмата на една човешка орис, като потапя читателя в живота на богатите и известните, света на модата и престъпността.

 

Преводът на романа е дело на американката Трейси Спийд, учител в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, превеждала творчеството на Захари Карабашлиев, Георги Тенев, Боян Биолчев и други наши известни писатели.

 

Редактор на превода е надарената българска писателка Рая Петрова (R.P. Heaven), която се прочу в чужбина със своя разказ “Awakening Ignited ”, публикуван и промотиран от британското издателство Olympia Publishers.

 

Специално за следващата сполучлива стъпка на „ Хранилка “, българският модел и актриса Диляна Попова направи атрактивна фотосесия с книгата на борда на катамаран, като пожела попътен вятър на създателя за презокеанското му показване. Под поста си в Инстаграм Диляна написа: „ " Хранилка " е жанров разказ, който си коства да прочетете! Ванка, ти си гений. “

 

От момента на издаването си през 2021 година, романът „ Хранилка “ бе измежду най-продаваните дебютни заглавия, като при започване на 2022 беше пуснат и втория му тираж. Трейлърът към книгата се трансформира в същинска сензация незабавно след премиерата.

 

Във видеото бяха включени и отзивите за романа на авторитетни персони, станали част от книгата от самото ѝ начало – Георги Тошев, Галина Чолакова, Ина Вълчанова, доктор Пламен Попов. Специално за филмовия откъс актрисата Деси Бакърджиева и поп певицата Маги Джанаварова също споделиха мненията си.

 

„ Хранилка “ споделя историята на милионерски наследник и прекарванията му в света на богатите и известните, връзките му с италианската мафия и персоналния му катарзис.

 

Линк към романа „ Goldfeeder ” в Амазон:
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР