Роман Прохазка ще изиграе своя мач №160 за Левски в

...
Роман Прохазка ще изиграе своя мач №160 за Левски в
Коментари Харесай

Прохазка: Някой път не правим феновете щастливи, но имаме нужда от тях

Роман Прохазка ще изиграе своя мач №160 за Левски в идния мач с ЦСКА-София. Словакът приказва пред клубната телевизия на " сините ", където показа и упованията за въпросния дуел и визията му за цялостното показване на отбора до края на сезона.

Ето какво сподели Прохазка:

" Настроението в тима можеше да бъде и по-добро след равенството с Етър. Този мач би трябвало да го забравим. Във футбола най-хубавото нещо е, че идва идващ дуел и там може да поправиш своята неточност. Ще създадем всичко допустимо, с цел да победим в неделя.
Не знам и аз, къде ни е казусът, че не сме непрекъснати. За един мощен тим не е добре, тъй като би трябвало да побеждаваме непрекъснато. Да се надяваме, че ще запишем поредност от победи отсега нататък.

Би трябвало момчетата да се приспособяват. Минаха към този момент 2 месеца. Мисля, че са положителни футболисти и оказват помощ на тима. Дано отсега нататък имат още по-голям принос. Чувствам се добре под управлението на Делио Роси. Много пъти към този момент го споделих. Той е умел треньор. Ние се опитваме да съблюдаваме неговите инструкции.

 Левски - Етър 1:1 @@@

Предстоят доста забавни мачове. Това е хубаво и за нас, и за публиката. Аз обичам по-тежките дуели. Ако искаш да си един от най-хубавите тимове в шампионата, би трябвало да печелиш най-трудните си срещи.

Знаем, че мачовете за Купата са доста значими. Когато дойдат, би трябвало да бъдем готови по-възможно най-хубавия метод. Пожелавам си да спечелим мача си в неделя. Искам да кажа на почитателите да ни поддържат. Да, в действителност, някой път не ги вършим щастливи. Имаме потребност от тях. Надявам се да бъдат на стадиона и да ни поддържат ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР