Рома на мексиканският режисьор Алфонсо Куарон беше обявен за най-добър

...
Рома на мексиканският режисьор Алфонсо Куарон беше обявен за най-добър
Коментари Харесай

Великобритания посочи най-доброто в киното за 2019 година

" Рома " на мексиканският режисьор Алфонсо Куарон беше разгласен за най-хубав филм на премиите на БАФТА. Куарон получи отличие за най-хубава постановка за лентата - продукция на Netflix, която е въодушевена от персоналните му мемоари от детството му в Мексико сити през 70-тте години. " Това е неповторима чест, БАФТА, благодаря ви доста! ", сподели Куарон. Миналата седмица той беше посочен за най-хубав режисьор от Гилдията на режисьорите, което е мощен знак, че най-вероятно Алфонсо Куарон ще получи и Оскар в края на месеца, разяснява Агенция Франс Прес.
" Рома " получи още две награди – за кинематография и за най-хубав филм на непознат език, прецизира БГНЕС.
Рами Малек беше отличен за най-хубав артист в основна роля на премиите БАФТА за осъществяването на именития фронтмен на Куийн Фреди Меркюри във кино лентата " Бохемска рапсодия ". Отличието е следващото самопризнание за кино лентата, който предишния месец взе " Златен глобус " за най-хубав артист и най-хубава драма. " Бохемска рапсодия " получи премия и за музика.

Rami Malek, Lucy Boynton and The Duchess Kate Middleton. What a moment to live and to experience. ♥️ @BAFTA pic.twitter.com/KcLEMydsko
— Madison ♬♕ (@RhapsodyQueenn) 11 февруари 2019 година
Оливия Колман беше избрана за най-хубава актриса в основна роля за осъществяването и в черната историческа комедия " Фаворитката " на гръцкия режисьор Йоргос Лантимос, където се превъплъщава в забравената значително кралица Анна. Тя сподели, че това е забележителна нощ и по-късно ще изпие няколко напитки. На премиите на БАФТА, 45-годишната Колман се изправи против Глен Клоуз ( " Съпругата " ) и Лейди Гага ( " Роди се звезда " ), с които ще се конкурира и на " Оскар " -ите на 24 февруари.
" Фаворитката " получи общо 7 награди, измежду които за най-хубава поддържаща роля на Рейчъл Вайс и за английски филм, за продукция, костюми, грим и прически и автентичен сюжет.
Махершала Али получи премия за най-хубав артист в поддържаща роля за " Зелената книга ". Той беше очевидно разчувствуван и благодари на другите номинирани за труда им.
Спайк Лий беше отличен за " Черен в клана " за най-хубав приспособен сюжет.
Летиша Райт пък получи премията на БАФТА за изгряваща звезда. " Само преди няколко години се оказах в дълбока меланхолия и желаех да приключа актьорската си кариера. Единственото нещо, което ме измъкна беше Бог, моята религия, моето семейство и имейл от БАФТА. Затова си споделих " Нека опитам още веднъж! ", съобщи Райт при приемането на оценката.
" Черната пантера " получи премия за най-хубави образни резултати. " Роди се звезда " с Лейди Гага беше отличен в една категория – „ най-хубава истинска музика “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР