Ром от Харманли полудя от радост, след като помисли, че

...
Ром от Харманли полудя от радост, след като помисли, че
Коментари Харесай

Ром от Харманли стана лотариен милионер, но само за 5 минути

Ром от Харманли полудя от наслада, откакто намерения, че е спечелил 3 милиона лв. от лотариен билет. Голямата сума била изписана на тези талони, които запленяват всеки, който има вяра, че единствено против няколко лв. и доста шанс могат да завоюват милионите, оповестява sakarnews.info. Човекът първо изтъркал печелившите цифри на билета на най-горния ред и видял цифрата 5.
След това изтъркал втория ред с неговите цифри, на който още веднъж се появила тази цифра. Потенциалният милионер погледнал облагата под цифрата и видял, че това съвпадане би му донесло 3 000 000 лв.. В този миг издал триумфален зов и почнал да целува ръката на продавачката. На висок глас изразил насладата си от края на сиромашията си на български, почнал да подскача и да танцува. Това привлякло вниманието на хора от прилежащото заведение.

"Някои пристигнаха да го поздравят, като разясниха, че какво като е ром и той може да бъде милионер. А "богаташа " достолепно застана до екраните, където популяризират спечелилите от лотарията и се похвали, че скоро и него ще го дават по малкия екран. Щял да си поръча най-скъпата кола, която да го откара в София, да си вземе облагата. Всички му се възхищаваха и повярваха в чудото, че против 5 лв. и най-бедният човек, може да стане милионер ", разясняват поданици на Харманли, станали очевидци на прелюбопитната преживелица.

Продавачката следила съществено обстановката и поискала билета, с цел да свери посредством компютъра премията. "Сканира баркода и заяви на ухиления покупател, че в системата не се регистрира облага. Голямата усмивка на "късметлията " внезапно замръзна, а той стартира да упреква компютъра, че не е в ред ", описват очевидци.

Тогава съобразителната продавачка деликатно огледала талона, с цел да види какво неукият ром е правил с него. Веднага забелязала, че индивидът просто не е изтрил до дъно покритието върху билета. Тя доизтрила полето и до цифрата 5 се появила и 7-ца. Така цифрата 57 върнало "милионерът " в първичното му финансово положение, че даже и без последните си 5 лв..

"След тази процедура клиентът стартира да показва недоволството си на майчиния си език, а натрупалите се още веднъж го припознаха като човек от малцинството ", разясняват харманлии.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР