Ролята на Възраждане е да действа като антиевропейско плашило, което

...
Ролята на Възраждане е да действа като антиевропейско плашило, което
Коментари Харесай

Петко Георгиев: Костадинов демонстрира защо сглобката трябва да я...

" Ролята на " Възраждане " е да работи като антиевропейско чучело, което да събира хора, които другояче не биха си говорили ", счита той.

В студиото избухна развълнуван спор сред журналиста и водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов, който също бе посетител в предаването. Политикът не се съгласи с позицията на Георгиев и даде образец с други европейски страни.

 

" Мисля, че сега няма опция. Част от ролята на " Възраждане " е да прави по този начин, че да няма опция ", съобщи журналистът.

.

" Не считам, че ще има някаква стратегическа смяна даже Тръмп да завоюва изборите за президент в Съединени американски щати. Всички в Европа към този момент имат проект за деяние, в случай че тактиката се смени. Привържениците на Путин на вятъра се надяват ", съобщи Петко Георгиев.

" Не би трябвало да се съди за морала на едно общество за деянията на обособени човеци, само че това не значи, че не би трябвало да се тревожим. Политиката след религията е най-мощния инструмент за одобряване на полезности и морал и това би трябвало да се употребява. За мен е шокиращо, че прокурорите и съдиите пушат в Съдебната палата – това е липса на морал ", акцентира журналистът.

 

" Друго ежедневно измерение на морал е, че някой, който не гласоподава, по-късно има моралното право да приказва за политика. Морал е отношението към останалата част от света. Нека не съдим за обществото за едно ликвидиране – това го има на всички места. Имаме проблеми с всекидневните взаимоотношения между тях. Важно е по какъв начин вземаме решения, които не ни убиват, а ни дават опция да намираме решения на проблемите ", изясни Георгиев.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР