Ролята на успешен наследник на популярен автомобил никога не е лесна.

...
Ролята на успешен наследник на популярен
автомобил никога не е лесна.
Коментари Харесай

Renault Megane - 25 години история на успех

Ролята на сполучлив правоприемник на популярен автомобил в никакъв случай не е лесна. Но след като Megane наследи Renault 19 през есента на 1995 година, това беше началото на 25-годишна история за триумф. Френската кола е към този момент в четвъртото си потомство и е един от бестселърите на марката с към седем милиона продадени автомобила до момента.

По време на кариерата си Renault предлага Megane в огромен брой разновидности, включително мощно моторизираната спортна версия Megane R.S. И от страна на задвижването французите желаят да бъдат в крайник с времето предлагайки хибридната версия E-Tech-Plug-in 160. Четвъртото потомство Megane е на пазара от 2015 година Освен това Renault разчита на безопасността при наследника R19, като сериозен образец за това е съществуването на въздушни възглавници за лидера и предния пътник като стандарт през цялото време.

Megane II (2002-2008) също е в основата на първия Megane R.S., който се появява през 2004 година. Ако мощността и оптималната скорост на компактния състезателен автомобил са съответно 165 кВт / 224 к.с, а оптималната му скорост е 236 км/ч, то тези стойностите се увеличават до 221 кВт / 300 к.с и 260 км/ч при сегашното потомство.

Доказателство за опциите на Megane R.S. Е това, че всяко ново потомство на модела поставя нов връх на обиколка за серийни коли с предно предаване на легендарния “Зелен пъкъл ” - северният вариант на пистата Nürburgring-Nordschleife.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР