Rolls-Royce анонсира подробности за пазарното си представяне през изминалата календарна

...
Rolls-Royce анонсира подробности за пазарното си представяне през изминалата календарна
Коментари Харесай

Rolls-Royce с рекордни продажби през 2023 година

Rolls-Royce анонсира детайлности за пазарното си показване през миналата календарна година и съгласно данните, през 2023-а, марката записва безспорен връх в цялата си история.

През 2023 година, Rolls-Royce регистрира доставката на 6032 свои автомобила (6021 през 2022 година), по-голямата част от които са били предопределени за клиента на марката в Северна Америка и Китай.

Без да навлизат в детайлности, от Rolls-Royce анонсират, че сходно на 2022 година, най-продаваната кола на марката през 2023 година е първокласният SUV модел Cullinan, след което се подреждат Ghost и Phantom.

От Rolls-Royce споделят забавни детайлности към пазарното показване на първата по рода си 100% електрическа кола- Spectre, показана обществено през октомври 2022 година. От именитата марка споделят, че моделът, първите доставки на който са факт от есента на предходната година, е привлякъл съществено потребителско внимание, като обръщат внимание върху това, че огромна част от клиентите му са по-млади хора.

По отношение на Spectre, от Rolls-Royce анонсират, че поръчки за неговото закупуване покриват както 2024-а, по този начин и част от идната година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР