Ролевият хит Baldur's Gate 3, базиран на света на Dungeons

...
Ролевият хит Baldur's Gate 3, базиран на света на Dungeons
Коментари Харесай

Baldur`s Gate 3 стана игра на годината

Ролевият шлагер " Baldur's Gate 3 ", основан на света на Dungeons and Dragons, беше разгласен за видеоигра на годината на гала в Лос Анджелис.

Действието се развива във фантастично царство на магьосници, елфи, варвари и други герои , а играта е последната част от титулярния франчайз, основан от Larian Studios.

Baldur's Gate 3 dominated, earning six trophies, including Game of the Year.

Here's the complete list of winners:
— Variety (@Variety)
" Екипът на Larian посвети сърцата и душите си на тази игра в продължение на шест години, от време на време при доста сложни условия ", съобщи създателят и началник на студиото Свен Винке, до момента в който приемаше премията, съобщи Агенция Франс Прес.  " Това беше нашата Covid игра; по пътя загубихме много хора. "

Винке беше облечен в доспехи, в унисон с воин от играта, която завоюва милиони почитатели след излизането си при започване на август.

Сред другите кандидати за купата на премиите Game Awards 2023 беше играта на сървайвъл хоръра " Alan Wake 2 ", която взе основните награди за постановка и роман.

One of the best gaming moments of 2023 was just recreated live onstage at the Game Awards 2023. Check out this rocking performance from Old Gods of Asgard and members of the cast from Alan Wake 2.
— IGN (@IGN)
Играта, създадена от Remedy Entertainment и оповестена от Epic Games, е отдадена на създател на бестселъри, който се пробва да избяга от различно измерение.

" Когато повече от 100 души имат вяра в една и съща визия и построяват нещо от нея, можем да създадем чудеса, можем да създадем изкуство и можем да бъдем повече от сумата на нашите елементи " , сподели шефът на играта Сам Лейк, до момента в който приемаше премията.  " Нашият свят през днешния ден може да се възползва от малко повече от това. "

Церемонията включваше изяви на известни персони, измежду които Матю Макконъхи и Тимотей Шаламе , както и редица филмови откъси на нови заглавия в развой на разработка.

THIS IS IT! is your 2023 Game of the Year!
— The Game Awards (@thegameawards)
Японската икона на видеоигрите Хидео Коджима даде взор към играта " OD ", която прави в съдействие с артиста и режисьор Джордан Пийл.

Коджима съобщи на сцената, че работи със студията за игри за Xbox на Microsoft и с екипа на компанията за облачни калкулации, с цел да направи " OD " нещо неповторимо поглъщащо.

" Това е игра, не ме разбирайте неправилно, само че в това време е и филм; нова форма на медия " , сподели Коджима посредством преводач.

Според Kojima Productions " OD " изследва концепцията за изпитване на прага на страха, като в същото време размива границите на играта и кино лентата.

" OD " has been announced at The Game Awards 2023
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР