Ролевите игри са чудесен начин да изследвате нови неща в

...
Ролевите игри са чудесен начин да изследвате нови неща в
Коментари Харесай

12 горещи роли, които да изиграете в леглото и да направите сексуалния си живот по-вълнуващ

Ролевите игри са превъзходен метод да изследвате нови неща в безвредна среда. Това също е отличен метод да подобрите интимността с колегата си.

Ролевата игра може да бъде толкоз елементарна или комплицирана, колкото желаете, само че в случай че не знаете от кое място да започнете. Ето няколко свежи хрумвания.
Облечете се като обичания си аниме воин за една нощ
Анимето и косплеят си проправят път в спалните по целия свят. И за какво не? Това е превъзходен метод да добавите малко развлечение и фикция към половия си живот.

Ерен и Микаса; Лайт и Миса, Наруто и Хината – има доста благоприятни условия, налични за вас. Просто се уверете, че сте избрали облекло, което е комфортно и елементарно за събличане – или не. Каквото искаш.
Превърнете спалнята си в първокласен хотелски апартамент и изиграйте ролята на пиколото и госта
Пиколото и гостът е нормална фикция, която елементарно можете да разиграете в уюта на дома си. Единият играе пиколо, който е експерт и деликатен. Другият е гостът, който е придирчив, само че и великодушен на бакшиши. Тази фикция може да бъде разиграна по доста способи, според от това какво вие и сътрудникът ви обичате.

Ако се чувствате доста палави – отидете на хотел и в действителност се потопете във фантазията.
Бъдете нечий персонален помощник през нощта и сбъднете най-смелите му фантазии
„ Госпожице, бих желал да видя тези отчети на бюрото си до обяд “

„ Ужасно скърбя, сър, още не съм ги почнал. Ще понеса всяко наказване, което сметнете за уместно ".

Звучи забавно? Е, може да е още по-добре. Бъдете техен персонален помощник през нощта и сбъднете най-смелите им фантазии. И да, това включва секс.
Домакиня от 50те – секси долни дрехи, токчета и престилка
Превърнете почистването на къщата в нещо горещо и пикантно.

Облечете високите си токчета, облеклото на прислужницата, няколко хубави изцеления и се надявайте, че няма да извършите неточности при почистването на къщата, в противоположен случай може да се наложи да го извършите още веднъж, откакто вие и вашият сътрудник извършите неразбория от място.
Друга просвета. Бъдете гейша за една вечер
Японската просвета е известна със своите строги обичаи и мощно възприятие за чест. Като гейша от вас ще се чака да осигурите всичко, което вашият мъж желае, без въобще да разкривате личните си стремежи или потребности.

Носейки обичайно кимоно и боядисано в бяло лице, ще му сервирате чай и леки закуски, преди да го заведете в спалнята за нощ на буен секс.
Ролева игра като разнообразни типове животни или същества
С Великден зад ъгъла и Magic Motion Inc., която ви предлага следени от приложения секс играчки, можете да влезете във фантазията на Източното зайче. И двамата може да сте зайчета, или единият от вас може да е зайче, а другият може да бъде техен началник. Използването на ръководен от APP вибрационен щепсел е превъзходен метод да се впуснете в лек BDSM, в случай че това е нещо, което желаете да изследвате.

Ако желаете да поддържате нещата забавни, постоянно можете да играете функции като разнообразни типове животни с всеки нов празник. Чуваме, че пуйките са доста известни през ноември.
Докоснете се до палавата си страна с фикция за ученичка/учител
Ученическата фикция е една от най-популярните. Дори Майкъл Скот го направи. Въпреки че мощно се съмняваме, че косматите му гърди изглеждаха добре в дребна ученическа рокля.

Така или другояче, шеф и възпитаник, възпитаник и преподавател, задържане, забравена домашна работа – можете да разиграете доста учебни мечти и в никакъв случай да не ви липсват. Просто развихрете въображението си. Ще се забавлявате!
Включете белезници и изиграйте сцена на затворнически пазач/затворник
Ако в действителност желаете да подправите нещата, надзорник и пандизчия, които се забавляват като табу, е доста известна ролева сцена. Общоизвестно е, че пандизчиите са лишени от човешкото допиране, тъй че вие ​​ще сте този, който ръководи изстрелите в тази фикция.

Що се отнася до нас, извънредно време беше тези белезници да се окажат на ръцете му – не на вашите.

Професионален съвет – Ако в действителност желаете да влезете в тази сцена – без секс за една седмица. Накарайте мъжа си да го моли.
Ролева игра като непознати, които се срещат за първи път и вършат секс незабавно
Звъни ли Клайв Биксби? Ако Фил и Клер, най-домашната двойка в Америка, сходна на бяла ограда, могат да създадат своя Свети Валентин лют – можете и вие.

Излезте в бар и се преструвайте, че не се познавате. Направете си задача да се приберете у дома един с различен довечера – макар че не се познавате. Ще изпомпва кръвта ви.
Пуснете сцена от обичания си филм или книга
Един от най-хубавите способи да добавите малко пикантност към живота си е да изиграете сцена от обичания си сексуален филм или книга. Независимо дали вие и вашият сътрудник сте фенове на класиката или желаете да станете малко модерно-палави, пресъздаването на паметен миг може да бъде необикновено занимателно преживяване.
Извадете бебешкото олио и вижте къде ще ви води чувственият масаж
Това е една от най-популярните хрумвания за ролеви игри – и има за какво!

Може да бъде необикновено еротично да вършиме или получавате сетивен масаж, до момента в който сътрудникът ви е със завързани очи. Не единствено ускорява сетивата им, само че и ви разрешава да изследвате тялото им по нов и трогателен метод.
Смяната на функциите може да добави в допълнение равнище на пристрастеност към вашата връзка
Може би играете функции като себе си – само че сменяте функциите? Например, нормално можете да сте преобладаващият, само че този път да се подчините на колегата си. Това може да ви помогне да разберете какво е да се отпуснеш и да се чувстваш уязвим по време на секс.

Кой знае, може би ще разберете нещо ново за себе си, до момента в който вършиме това? Да разберете себе си е ключът към поддържането на пикантността на половия живот за дълго време.

Заключителен акт

Ако търсите способи да разнообразите живота си, ролевата игра може да е отговорът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР