Роксана Кирилова се включи в инициативата по покана на кмета

...
Роксана Кирилова се включи в инициативата по покана на кмета
Коментари Харесай

„Мисис България“ Роксана Кирилова и фондацията й „С любов към теб“ с медал от спортния празник „Пазарджик Run Lacrima“

Роксана Кирилова се включи в самодейността по покана на кмета на град Пазарджик Тодор Попов и златното момиче, гимнастичката Ренета Камберова – Световна шампионка и олимпийска медалистка от Рио де Жанейро 2016г., а в този момент управител на спорта в родния си град Пазарджик.

Рокси показва забележителна спортна форма и се включи в 6 километровия маратон, а на финала получи орден.

Роксана Кирилова е създател на Фондация „ С Любов към Теб “, която се занимава интензивно с благотворителна активност и подкрепя разнообразни обществени дела. Рокси е упражнявала лека атлетика и не стопира всекидневно да спортува. Именно към спорта е ориентирана и самодейността „ С обич към спорта “.

По време на „ Пазарджик Run Lacrima “, Роксана Кирилова показа втората галерия „ С обич към спорта “ по концепция на нейната фондация.



След Варна, това е втората тематична галерия, която демонстрира най-популярните и налични места за спорт в Пазарджик.

„ Идеята ми е такива изложения да създадем в доста градове на България. Искам да покажа на хората, че желанието да спортуват би трябвало да е по-голямо от оправданието, че нямат средства “. На фрагментите е „ Мисис България “ Роксана Кирилова, а фотосите са дело на фотографа Милен Торбев. Следващата галерия ще е в родния град на Роксана – Силистра.

Бизнесдамата Роксана Кирилова е взела участие доста благотворителни начинания.

Красавицата не пропуща акциите на Фондация ”Мечта за дете”, взела участие е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове. Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.

Заедно с Детско-юношеската школа на ПФК “Славия София “, направиха подаяние за Детски дневен център „ Света Неделя “ за деца с увреждания в община Сандански. Съвсем скоро Мисис България Роксана Кирилова участва на събитие на Българска браншова асоциация „ Пътна безопасност”, на което бяха връчени годишни награди за ”Принос в пътната безопасност”. На Благовещение Роксана Кирилова подари средства за топъл обяд на 100 души от Дома за възрастни с умствена назадничавост в с. Подгумер. Роксана Кирилова се причисли и към плана на „ Златен Рожен “ и The Wine Inside „ Културно завещание “, които вземат участие в самодейността на Българската асоциация на винените експерти – „ Празнувам с българско вино “. Първото български вино, отлежало в манастир, бе основано, с цел да съберат средства за реституция на стенописите на Роженския манастир. На Великден 2021г. Кирилова се срещна със сираците от Защитено жилище за лица с умствена назадничавост „ Светлина за нас “ в гр. София, с цел да им вдъхне вяра и да ги зарадва с шарени яйца и топъл обяд.

Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “, „ Бизнес дама на годината” в категория „ Благотворителност”, огромната премия в раздел „ Благотворителност “ на MRS Bulgaria First Lady Awards и др.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР