Рокля за спалня, тоалет за бар, долно бельо, придружено с

...
Рокля за спалня, тоалет за бар, долно бельо, придружено с
Коментари Харесай

Маги Сидерова лъсна по дупе на сватба, феновете я сринаха със земята

Рокля за спалня, тоалет за бар, долно долни дрехи, съпроводено с чанта и какви ли не още мнения отнесе моделът и фитнес кралица Маги Сидерова, видя HotArena.

Причината - за женитба някогашната Мис България облече черна рокля, която вместо плат на дупето е с транспарантна дантела. Така хубавицата, изваяла тяло в залата, безусловно лъсна по голо дупе на церемонията.

Фенове на манекенката я попиляха в обществените мрежи, където Маги гордо театралничи в тоалетчето.

" Това е рокля за спалнята ", смеят се консуматори, а други признават, че е необичайно за какво Маги Сидерова се снима по долни дрехи, държаща дамска чантичка. Коментарите валят като из ведро, защото тоалета, макар визията на Маги е изцяло несъответствуващ за лятна или за каквато и да е женитба, в случай че не е в обществен дом.

Сидерова призна, че не си й станали приятни част от мненията, само че по думите й е станало неразбирателство.  „ Всъщност роклята върви със сако, смъкнах го за фотосите и стана една…  Но всеки има право на мнение, аз не пребивавам техния живот, те не живеят моя “,  обясни Маги, представена от " България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР