Рокенрол и оглушителен рев на мотори завладяха столичния площад Св.

...
Рокенрол и оглушителен рев на мотори завладяха столичния площад Св.
Коментари Харесай

Мотористите откриха сезона с шествие в столицата

Рокенрол и пронизителен плач на мотори превзеха столичния площад " Св. Александър Невски " за началото на новия мотосезон. Хиляди мотористи потеглиха на внушително шествие из София и приканиха за внимание и сигурност на пътя.

Те се завръщат в черно. Сърцето бие в ритъма на AC/DC. Кръвта е примесена с бензин. Рокерите още веднъж ще оставят следите си по нагорещения асфалт.
Не проличава ли какво е настроението? Усмивка до уши и върхът!
- Миналата седмица не се получи...
Е, предходната седмица не се получи. На тоя сняг няма по какъв начин да се получи, в полза на истината. Но в този момент и времето е с нас и е съвършено.Аз персонално карам ето този мотор. Немного нов, само че с дух и с въодушевление за по-дълги обиколки.Моторът е 63-та година, възобновен от мен.
Каква е връзката ви с него?
Е по какъв начин каква? Младостта.
Кипи ли кръвта още?
Не е серпантина. Надявам се и да не спре.
Мотошествието завладя центъра на София, а съществени пътища останаха затворени за другите водачи. Празникът ще приключи с атрактивни демонстрации в Бояна. А към столицата потеглиха ездачи освен от провинцията, а от други балкански страни.

Всяка година ли идвате?

Не, първи път съм тук на moto opening.
А в Сърбия имате ли нещо сходно?
Има. Не е толкоз положително като тук.
С възторг, само че и с внимание към сигурността на пътя, мотористите приканиха за повече разсъдък в държанието на водачи и пешеходци. И си пожелаха безавариен сезон.

 © Петър Кръстев / БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР