Рок легендата Ози Озбърн заяви пред феновете си в социалните

...
Рок легендата Ози Озбърн заяви пред феновете си в социалните
Коментари Харесай

Ози Озбърн успокои феновете си, че не умира

Рок легендата Ози Озбърн съобщи пред почитателите си в обществените мрежи, че се възвръща и „ не умира “, само че още веднъж отсрочва турнето си, съобщи Ройтерс.

 
Британската рок звезда в сряда отсрочи за повторно независимото си европейско турне , само че настоя, че не се пенсионира , макар че в последната година здравето му се утежни.
 
Не загивам, аз се възвръщам . Просто лишава малко повече време , в сравнение с всички мислеха “, сподели 70-годишният някогашен фронтмен на Black Sabbath. Той го показа във видео, оповестено в профилите му в обществените медии.

 
Озбърн е в болница от съвсем една година . Веднъж поради рухване, което изискваше обширна интервенция на гръбнака и шията, настрана поради пневмония, заради грипни затруднения, както и зараза в ръката. Спешните обстановки и други неуспехи провокираха спекулации в таблоидните медии, че той е покрай гибелта.
 
Озбърн сподели, че му е скучно да бъде в леглото по през целия ден, само че добави: „ Просто ще би трябвало да сте малко по-търпеливи ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР