Рок легендата Глен Хюз ще е хедлайнер на голям рок

...
Рок легендата Глен Хюз ще е хедлайнер на голям рок
Коментари Харесай

Световна легенда идва за „Варна мега рок” през август

Рок легендата Глен Хюз ще е хедлайнер на огромен рок фестивал във Варна през август. Това излиза наяве от поканата за събитието, която се появи първо във Facebook.

Фестивалът е озаглавен „ Варна мега рок ” и ще се организира на пристанището. 66-годишният британец ще забие дружно с българската група БТР на 18 август. Другите участници в огромното събитие към момента не са оповестени.

Събитието се провежда от някогашния кмет на Каварна Цонко Цонев, който преди месец загатна за идното огромно рок събитие във Варна.

" Много съм разчувствуван, че се връщам в България след дълго неявяване и се веселя да видя скъпия ми другар Цонко, момчетата от БТР и несъмнено всички красиви почитатели в България. Точно преди рождения ми ден, това ще бъде празник. Пожелавам на Цонко всички триумфи с това ново събитие и съм горделив да бъда поканен като специфичен посетител, който да оглави първия ден на този нов фестивал ", е написал Глен Хюз в поканата за рок концерта.

Глен Хюз (Glen Hughes) е басист, вокалист и композитор. Името се свързва с емблеми в рок музика като Deep Purple, Black Sabbath и други Работил е дружно с Гери Мур,Тони Айоми и други именити музиканти.

Билети и спомагателна информация за фестивала „ Варна мега рок ” ще има скоро, се показва още в поканата. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР