Рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян събра на куп

...
Рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян събра на куп
Коментари Харесай

Рачков и Игнатова с новите си гаджета заедно на парти

Рождения ден на брачната половинка на Маги Халваджиян събра на куп светския хайлайф в нейното заведение през уикенда, само че две двойки изпъкваха над всички, видя първи Hotnews.bg. За първи път Димитър Рачков се появи обществено с новата си любов- знойната русокоска от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс „ Мис Плеймейт” през 2017 година Близки до Рачков разкриват, че той се е срещнал с разкрепостената русокоска преди към месеци, по време на фотоси за новата ария на братя Аргирови – „ Ние”.



Във видеото към песента вземат участие плеяда родни звезди, измежду които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снима и Анита Димитрова.



С новото си гадже пристигна на празненството и някогашната му изгора Мария Игнатова, която показва близостта си с Ивайло Нойзи Цветков. Двамата са дружно от началото на година. И Нойзи, и Мария Игнатова отхвърлят да разясняват любовната си връзка, само че и не я отхвърлят. Близки до Мария Игнатова свидетелстват, че досегашната Господарка на ефира безусловно е разцъфнала около новата си обич.



В последните месеци Мария бе изпаднала в рецесия поради позорния съгласно нея метод, по който бе зарязана от Димитър Рачков. Двамата сложиха завършек на връзката си в края на 2018 година, откакто изкараха близо 5 години дружно.



Присъствието на водещата, която от новия сезон ще гледаме в „ Папараци “ по bTV на рождения ден на Кремена Халваджиян потвърждава, че тя не е развалила връзките си с арменския клан, макар че пристана на съперниците им-продуцентите Иван и Андрей.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР