Рождените дни на bTV и радио N-JOY отбелязани по специален

...
Рождените дни на bTV и радио N-JOY отбелязани по специален
Коментари Харесай

Рожденият ден на bTV и радио N-JOY: Специално празнично шоу ще радва малки и големи в Борисовата градина

Рождените дни на bTV и радио N-JOY маркирани по специфичен метод - празнично шоу с гласовете и гениите на малкия екран и радиото чака феновете и слушателите на следващия ден в Борисовата градина.

bTV и радио N-JOY ще отпразнуват рождените си дни със специфичен концерт в Деня на детето – 1 юни. На сцената на парк-театър „ Борисова градина “, феновете ще видят някои от най-познатите лица от екрана и радиото.

„ В 10:30 на сцената на парк-театър „ Борисова градина “ на едно неповторимо тройно прекарване – Денят на детето, 21 години bTV, 15 години радио N-JOY. Много звезди, забавни водещи и доста развлечение. Хората се чудят къде да заведат детето или бабата на първи юни – доведете ги тук “, сподели радиоводещият Генчо Генчев.

В концертната програмата на шоуто ще се включат Прея, Тоши и Кристияна Асенова, както и някои от финалистите на „ България търси гений “.

Шоуто стартира 10:30 ч. под закритата сцена в парка и ще продължи през целия ден с театрални представления и екоработилница, подкрепени от Столична община.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР