Рожден ден през декември празнува любимият на поколения българи актьор

...
Рожден ден през декември празнува любимият на поколения българи актьор
Коментари Харесай

Така изглежда днес любим на поколения българи актьор

 Рожден ден през декември чества обичаният на генерации българи артист Иван Иванов. 69-ата си годишнина актьорът посрещна още веднъж на село, където се отдръпна да живее дружно със брачната половинка си Петя. Двамата се отдадоха на селска идилия в с. Оборище в сърцето на Средна гора, а отшелническият живот е преобразил до неразбираемост тогавашния секссимвол.

Звездата от " Всичко е обич “ е пуснал бяла брада като на корабокрушенеца Робинзон Крузо, а в последните години е качил и някой различен кг от горната страна. Иван Иванов от дълго време отклонява всевъзможни предложения за медийни изяви, само че неговият правилен другар – известният пулмолог проф. Коста Костов, пусна тяхна обща фотография от празненството по случай рождения ден на актьора. На нея двамата приятели се черпят с домашно алено вино, персонално произвеждане на Иванов.

" Иван Иванов има рожден ден през днешния ден. Обичам го този умен мъж, който от години живее напълно непретенциозно, надалеч от популярност, световна суетност и медии, само че с отворени прегръдки за всеки другар, който е подготвен да показа неговото усамотение някъде там, в полите на Средна гора, където Бенковски и Каблешков са оставили следи от своята смелост. Да си жив и здрав, Иване. Това му пожелах “, написа проф. Костов към атрактивното фото.

Освен с винопроизводство артистът се занимава с развъждане на животни, зеленчук и овошки, доколкото му стигат силите. Понякога по едно рамо за двора удряли и синовете му. По-големият от двамата предходната година го подари с внуче, а дребният, прочут с рапърския си псевдоним Уош Министерски съвет, отново е ерген, откакто скапе годежа с хубавата Мария.

Към живота на село именитият артист се обърна дефинитивно след тежките здравословни проблеми, които го сполетяха през 2014 година Тогава той бе застигнат от рак, а с диагнозата се оправи тихомълком, без да се жали из медиите. " Щастлив съм тук, на село. Кеф ми е, че съм жив. По-голямо знамение от това няма “, философствал пред съселяните си звездата от 80-те години на предишния век. В началото те мъчно разбирали философските му размишления за живота и считали, че приказва завалено, с цел да се надува. После привикнали с чепатия му темперамент. Днес той е измежду най-почитаните хора там, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР