роени дни преди големия финал на Фермата“ 6, след зрелищна

...
роени дни преди големия финал на Фермата“ 6, след зрелищна
Коментари Харесай

Даяна към разплакания Йордан: Не ти се сърдя!

 роени дни преди огромния край на " Фермата “ 6, след зрелищна женска борба за оцеляване, Даяна Ханджиева напусна стопанството и конкуренцията за огромната премия от 100 000 лв.. В събота вечер актрисата изгуби дуела против съперничката си Надежда Дочева, макар че завоюва повече борби на Арената. Даяна се показа чудесно на въпросите за българските обичаи и традиции, увисвам по-дълго на хоризонтална греда и сподели мощна памет, като запомни и възпроизведе 25 поредни признака - достижение, което впечатли както участниците, по този начин и водещите.

Въпреки че актрисата показва повече познания, по-силна памет и по-голяма устойчивост, съперничката й Надя употребява опита си в селскостопанската работа и се показа по-добре в силовите игри, на които бе сложила най-голям брой точки.

" Ако Даяна редеше точките, към този момент щеше да е победител. Вероятно не ти е прелестно да го чуеш, Данчо, само че това е истината “, разяснява водещият Андрей, припомняйки, че точно фокусникът изпрати до неотдавна най-близката си жена в стопанството на двубой.

" Каквото ти направи най-хубавият ти другар, никой различен не може да ти го направи! ", разяснява Ханджиева. Въпреки това тя откри сили и разцелува разплакания, малтретиран от виновност Йордан.

" Не ти се дразня, че ме прати в багра. Навън в никакъв случай не съм знаела на какво съм способна, тук се изненадах от себе си. Добих една убеденост, която цялостен живот ми е липсвала. С тази нова обич към себе си ще ходя напред и нагоре “, съобщи на прощаване актрисата.

В понеделник вечер, по изключение, отпадналата Даяна няма да дефинира фермер на седмицата, тъй като шоуто навлиза в решаващия си заключителен стадий. Вместо това победителката Надя ще стане фермер за един ден и ще дефинира кой ще е първи дуелист в елиминационната фаза на шоуто.

След понеделник всеки ден по един от участниците ще отпада след борба. В петък ще станат ясни имената на четиримата финалисти, които ще се борят за огромната премия онлайн, на 12 декември, от 20.00 ч., по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР