Родословното дърво на Ким Кардашиян разкрива, че тя е потомък

...
Родословното дърво на Ким Кардашиян разкрива, че тя е потомък
Коментари Харесай

Ким Кардашиян потомка на кралски особи

Родословното дърво на Ким Кардашиян разкрива, че тя е потомък на шотландски кралски персона посредством връзката си с хайландския въстаник Робърт Рой, съгласно Daily Record. 38-годишната риалити звезда е член на едно от най-известните фамилии на шоубизнеса в Америка.

Далечният родственик на Ким Роб Рой също й дава връзка с първия крал на Шотландия Кенет Макалпин. Изненадващото родословно й дърво е разкрито от шотландския публицист Крейг Уилямс, който взема решение да прегледа историята на клана Кардашиян, откакто научил за техния афинитет към шотландските имена.

По-голямата сестра на Ким Кортни Кардашиян кръсти щерка си Пенелопе Скотланд Дисик като кимване към шотландските корени на фамилията посредством майка им Крис Дженър. Докато Уилямс чака фамилията да има някакви шотландски корени след проучването на второто име на Пенелопе, той беше сюрпризиран да открие връзката им с такава известна фигура.

Той сподели на изданието: „ Мислех, че фамилията би трябвало да е наясно с шотландския си генезис. И, несъмнено, когато претърсих историческите архиви, имаше доказателства. Нямах визия, че ще бъдат свързани с такава извисяваща фигура от историята на Шотландия...И до момента в който Макгрегорите претендират за директен генезис от шотландските крале, може би Ким може да претендира за трона ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР