Родният боксьор в полутежка категория Тервел Пулев в неделя ще

...
Родният боксьор в полутежка категория Тервел Пулев в неделя ще
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Ще остана непобеден и след сблъсъка с Ковальов

Родният боксьор в полутежка категория Тервел Пулев в неделя ще излезе на кръга за най-сериозното предизвикателство в кариерата си. На 15 май в Лос Анджелис българинът ще се боксира с трикратния първенец в по-долната полутежка дивизия - Сергей Ковальов.

На публична конференция преди галата по-малкият от братята Пулеви разгласи, че предвижда победа, въпреки да почита доста своя прославен противник. Руския войник от своя страна съобщи, че изпитва наслада от завръщането си на кръга и въобще не е имал искания против кого ще го направи.

" Искам първо да благодаря на Triller за реализирането на тази борба и за предоставената ми опция за този огромен дуел с Ковальов. Намирам се в страхотна форма и, както съм казвал доста пъти, той ще бъде най-трудният ми съперник до момента. Прогнозата ми е, че ще остана непобеден след този двубой ", съобщи Тервел Пулев.

" Винаги съм подготвен за всеки противник. Не ме тормози това, че Тервел Пулев е бронзов медалист от Олимпийски игри. Защо ще се удрям точно с него? Това е въпрос към моят промоутър. Аз съм спокоен и подготвен за всичко на кръга ", сподели Ковальов.

Както е известно, на същата боксова церемония ще се бие и братът на Тервел - Кубрат, който ще се изправи против американеца Джери Форест.
 Кобрата се надява Тервел да играе за международната купа
Кобрата се надява Тервел да играе за международната купа

" Много сложен противник "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР