Роднините на починалата при катастрофата край Плевен 65-годишна жена настояват

...
Роднините на починалата при катастрофата край Плевен 65-годишна жена настояват
Коментари Харесай

Ще се разбере ли истината за катастрофа с участието на полицейска кола?

Роднините на умрялата при злополуката край Плевен 65-годишна жена упорстват за обективен развой.
Според опечалените близки събитията, довели до гибелта на дамата, не са показани тъкмо, заяви bTV.
На 1 октомври, малко преди трагичната развръзка, тя пътува дружно със снаха си и с внучка си за Плевен. На завой колата сервира и стопира в канавката на насрещното придвижване.
" Казват, че е аварирала и служебната кола на полицията се е блъснала в тях, което не е правилно. Те са излезли от пътя, само че всички са били живи и здрави ", описа синът на починалата в предаването „ Тази сутрин” по bTV.
Сходен е и разказът на снахата на починалата - Мирослава. По думите ѝ, откакто колата поднесла, други хора се спрели до тях, с цел да попитат дали имат потребност от помощ. Мирослава дала отговор, че са добре.
" В този миг всичко ми е в мъгла. Оттам-нататък нищо не помня, станал е ударът. Бяхме отвън колата всички - и детенцето, и аз, и свекърва ми ", описа Мирослава. По думите ѝ след съдбовния удар свекърва ѝ умира на място.
Друга кола е спряла, с цел да помогне преди идването на патрулката. Според Мирослава жена от този автомобил също е потърпевша и е на лекуване в ортопедия.
От полицията обявиха, че занапред ще се обясняват същинските аргументи, довели до случая, както и скоростта, с която се е движила патрулката. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР