Роднините на починалата аржентинска легенда Диего Марадона са с претенции

...
Роднините на починалата аржентинска легенда Диего Марадона са с претенции
Коментари Харесай

Най-малко 16 души се борят за 40-милионното наследството на Марадона

Роднините на умрялата аржентинска легенда Диего Марадона са с искания за наследството, оповестява The Sun. Става въпрос за минимум 16 души, които желаят от благосъстоянието, което се прави оценка на над 40 милиона евро. Говорим за банковите сметки на Марадона в Аржентина, Швейцария и Дубай, както и за авто парк и първокласни недвижими парцели по целия свят.

Марадона има пет публични деца, още седем души аплайват за този статут. Освен това четири от сестрите му се включиха в битката за наследството на футболиста. Според аржентинския закон при липса на наследство всички наследници имат равни права на заместничество, в това число деца, за съществуването на които умрелият не е знаел. Ако съумеят да потвърдят обстоятелството на роднинство, те ще имат същите наследствени права като публично приетите.

" Войната за парите на Марадона няма да бъде просто съревнование, а същинско международно състезание ", разяснява пред The Sun източник от Буенос Айрес.

Марадона умря на 25 ноември от инфаркт на 60-годишна възраст. Предварителният отчет за аутопсията разкрива, че някогашният състезател на националния тим на Аржентина е имал изострен белодробен оток заради хронична сърдечна непълнота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР