Родната къща на Нели Рангелова в Монтана е била опустошена

...
Родната къща на Нели Рангелова в Монтана е била опустошена
Коментари Харесай

Чудовищна стихия помете живота на Нели Рангелова

Родната къща на Нели Рангелова в Монтана е била опустошена от наводняване. Имотът е ненаселен след кончината на родителите на певицата. Тя получила сигнал, че постройката се е наводнила, от нейни съседи, които ѝ се обадили по телефона.

Носителката на „ Златен Орфей “ незабавно се качила на колата си и пристигнала в родния си град по неотложност от София, с цел да ревизира каква е хавата.

На място певицата установила, че в приземния етаж на дома ѝ водата достигала до половин метър височина. По-лошото било, че имало и доста тиня, която водата донесла със себе си. Щетите били безспир, жалва се Рангелова.

С смут тя открила, че цялата документи, отразяваща кариерата ѝ, нейни награди, грамофонни плочи, дискове и плакати са били изцяло унищожени. „ Това бе част от архива ми, съхраняван от родителите ми. Колкото и да пострадвам, нищо не мога да върна. Срещу природата сме безсилни “, метафизичен приема обстановката Нели. Тя останала няколко дни в Монтана, с цел да може да почисти калта и да изхвърли всички развалени движимости, написа " Марица ".

Рангелова не е продала парцела, макар че към този момент 5 години той е изцяло ненаселен, а тя рядко има опция да се прибира и да го наглежда. Разчитала на положителните съседи, които я уведомили какво се случва там. Майката на естрадната звезда издъхна преди 5 години, а татко ѝ е мъртвец от дълго време. „ С мама изгубих огромна част от мен. За страдание, деменцията при нея се разви доста бързо. Майка се трансформира в различен човек. Накрая непрестанно ме целуваше, само че не разбирах нищо от това, което ми споделя. Тя говореше на някакъв неин си език “, споделя Нели, която ѝ осигурила най-хубавото лекуване. Възрастната жена обаче умряла две седмици след изписването си от болница. Домът на певицата в Монтана е надалеч по-скромен от този в столицата.

В София тя и брачният партньор ѝ Георги, който е предприемач, са се потопили в разкош, а жилището им е обзаведено по финален вик на модата. Нели има и домашна помощница, само че за приготвянето на храна се грижела единствено тя, тъй като съблюдава прецизни режими. На 15 септември естрадната звезда ще навърши 65 години, само че има форми на ученичка с помощта на диетите, които съблюдава, и здравословния метод на живот, който води.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР