Родителите ви някога забраняваха ли ви да правите физиономии? А

...
Родителите ви някога забраняваха ли ви да правите физиономии? А
Коментари Харесай

Правете тези лицеви упражнения всеки ден, за да забавите бръчките

Родителите ви в миналото забраняваха ли ви да вършиме физиономии? А вие на вашите деца? По-добре би било да повтаряте след децата, тъй като това са имитиращи извършения! Ако всичко е направено вярно, ще получите положително упражнение за лицето, което освен усъвършенства настроението, само че и много видимо подмладява и предотвратява появяването на бръчки!



Правила за извършения

Преди да поговорим за тях, ето няколко другарски съвета.

1. Първо направете фотография на цялото лице и профил. След 2 седмици, месец, 2 месеца ще бъде допустимо да се вършат повторни фотоси и да се съпоставят резултатите. Винаги ще имате доказателство пред очите си, че гимнастиката работи (или не).

2. Намерете гуру - някой, за предпочитане с здравна степен, който ще ви покаже по какъв начин да вършиме упражненията вярно. Следвайте ясно инструкциите му, не позволявайте самоактивност - това може да докара до противоположен резултат.

3. Не забравяйте за грижата за кожата - разчистване, тонизиране, навлажняване, хранене.

Тези няколко извършения могат да оказват помощ за изглаждане на бръчките по линиите на веждите.

1. " Изглед от горната страна "

Поставете дланите си върху челото си и притиснете леко с върховете на пръстите си към веждите, като че ли желаете да ги дръпнете леко надолу. В този случай погледът е ориентиран нагоре. Задръжте това състояние за 20-30 секунди. Направете 15 повторения.

2. " Мрачно небе "

Намръщете се мощно. Пребройте до 10, по-късно се отпуснете за няколко секунди. След това повдигнете веждите си допустимо най-високо, отворете очите си допустимо най-вече. Направете 10-15 повторения.

3. " Желязо "

Поставете междинния пръст и показалеца в основата на веждите. Силно преместете пръстите си в профил на носа и надолу, като че ли изглаждате кожата му. Направете 10-15 повторения.

Очи
 Ежедневните привички, които могат да ви образуват пъпки по лицето Ежедневните привички, които могат да ви образуват пъпки по лицето
Красивата, добре поддържана кожа на лицето изсква работа. Подходяща козметика, постоянни процедури, здравословен метод на живот - всичко...

Тези извършения могат да оказват помощ за понижаване на бръчките в ъглите на очите, да издигнат горния клепач, да създадат очите ви по-отворени и сияещи и да понижат подпухналостта и тъмните кръгове под тях.

1. „ Широко затворени очи “

Затворете очи и без да ги отваряте се пробвайте да насочите погледа си към носа. След това отворете очи и погледнете право напред. Направете 5-10 повторения.

2. " Съпротива "

Затворете очи, леко притиснете клепачите си със междинни пръсти. За 2-3 секунди се пробвайте да отворите очи преодолявайки съпротивлението, по-късно ги затворете още веднъж и се отпуснете.
 Ето по какъв начин да се отървете от луничките по кожата Ето по какъв начин да се отървете от луничките по кожата
Слънчевите лунички са естествена реакция на по-светлата кожа към UV лъчите. Някои хора ги намират за красиви, даже секси. Други не харе...

3. " Слънце "

Покрийте дясното си око с дясната ръка, а лявото с лявата. Погледнете нагоре. В продължение на 30-40 секунди деликатно притискайте със междинни пръсти към вътрешните ъгли на очите, а с показалеца към външните. Отпуснете се. Направете 5-10 повторения.



4. " Часовник "

Без да завъртате главата си, преместете погледа си по часовниковата стрелка, първо в едната посока, по-късно в другата и по диагонал. Направете 5-10 повторения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР