Родителите на 8-годишната Моника от пазарджишкото село Братаница, която бе

...
Родителите на 8-годишната Моника от пазарджишкото село Братаница, която бе
Коментари Харесай

Родителите на прегазеното в Братаница дете искат среща с гла...

Родителите на 8-годишната Моника от пазарджишкото село Братаница, която бе прегазена от някогашния чиновник на „ БОП “ Владимир Панайотов, желаеха среща с основния прокурор Иван Гешев. Срещата бе уговорена по време на следващия митинг на мястото на нещастието и ще се състои в понеделник, заяви Иван Спасов, непосредствен на фамилията и уредник на митинга.

" Ще настояваме за ефикасна присъда по отношение на Панайотов, защото Апелативният съд в Пловдив промени ефикасната му присъда от пазарджишкия Окръжен съд на условна ", добави Спасов, представен от “ “.

Иван Спасов придружи майката Блага и бащата Марин за среща с основния прокурор и, в случай че не се стигне до резултат, ще има митинг пред правосъдната палата в София и пред Народното събрание.

Пловдивската Апелативна прокуратура също стачкува решението на съда в града под тепетата, с което виновникът за гибелта на детето получи 3 години условно наказване с 4-годишен изпитателен период. Според пловдивските магистрати тогавашният чиновник на звеното за битка с проведената престъпност бързал по длъжностен ангажимент и карал с превишена скорост, не спрял на пешеходната пътека, по която минавали Моника с по-голямото й братче и момиченцето било ударено от колата на Министерство на вътрешните работи.

„ Ще настояваме за незабавна правосъдна промяна и заслужено наказване “, разясниха основателите на митинга, откакто затвориха от 17 до 18.00 ч. пътят от Пазарджик за Велинград през центъра на село Братаница, където Моника Стоименова бе убита на 19 юли предходната година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР