Родителите на 14-годишно момиче подадоха сигнал за връзка на дъщеря

...
Родителите на 14-годишно момиче подадоха сигнал за връзка на дъщеря
Коментари Харесай

Арестуваха учител заради връзка с 14-годишно момиче

Родителите на 14-годишно момиче подадоха сигнал за връзка на щерка им с преподавател в Асеновград. Според фамилията учителят от Асеновград е имал полова връзка с малолетна им щерка. Разбрали са за това от дългата им преписка в обществена мрежа. Полицията и прокуратурата са сезирани. Тази вечер учителят по математика беше арестуван за 24 часа в полицията в Асеновград, съобщи Българска национална телевизия.

Родителите схващат за смущаващата непосредственост сред щерка им и учителя по математика от нейни съученици, които им препратили чатове сред двамата. Комуникацията им почнала още преди две години, когато момичето било на 13 години. Първоначално детето е отрекло всичко и е изтрило чата от телефона си. Но родителите намерили остарял мобилен уред, употребен от щерка им и от там прочели всичко.

" Много е мъчно като един родител да четеш такива чатове с 13-14 годишно момиче, има полови неща, които са доста стресиращи. Всичко се вижда ясно в тия чатове, че учителят я притиска, натиска. Този преподавател се споделя Атанас Басмаджиев от Асеновград. Той е преподавал до седми клас ", описа бащата на момичето.



Атанас Басмаджиев е изтрил всичките си фотоси в обществените мрежи, оставил е единствено този аватар

Адвокатът на фамилията е безапелационен, че връзката сред ученичката и учителя не е останала единствено онлайн. По–късно самото дете признало за сбъднат полов контакт сред двамата.

" Извършени блудствени и полови дейности от неин учител в учебното заведение, в което учи. В момента тече следствие и чакаме съответна реакция на правораздавателните органи в България ", съобщи юристът Борислав Мазнев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР