Родители се превърнаха в герои, спасявайки 10-месечните си близнаци, като

...
Родители се превърнаха в герои, спасявайки 10-месечните си близнаци, като
Коментари Харесай

Родители спасили 10-месечните си близнаци от Хамас и бяха убити!

Родители се трансфораха в герои, спасявайки 10-месечните си близнаци, като ги скриват, до момента в който „ Хамас “ нахлува в дома им. Майката и бащата умират, пробвайки се да отхвърлен офанзивата.

Израелската двойка Итай и Хадар Бердичевски, и двамата на 30 година, чуват по какъв начин стрелец на групировката се пробва да разбие входната им врата. Родителите знаели, че имат броени секунди за реакция и съумяват да скрият двете си бебета в особено леговище в дома си, който се намира в кибуца Кфар Аза, на към пет километра източно от Газа.

Израелският дипломат в Колумбия Гали Даган разкри, че двойката " самоуверено се е борила " с въоръжения мъж, преди да бъде убита.



Адар и Итай са служили в израелската войска като офицери и са държали оръжие вкъщи, показват локални медии. Те съумели да скрият бебетата си в така наречен " маммад " – особено помещение за сигурност, изисквано от израелското държавно управление във всички нови здания, и се върнали, с цел да отвлекат вниманието на бойците от децата.

Родителите се борили самоотвержено, като оставили седем натрупа на бойци. Забележително е, че 10-месечните бебета са открити от израелски бойци, откакто са останали сами повече от 12 часа, а Даган назова родителите " герои ", които са създали " всичко допустимо, с цел да спасят децата си ".

" Итай и Хадар бяха брутално убити, откакто самоуверено се сражаваха с терористите. Бебетата са били оставени сами повече от 12 часа, до момента в който бъдат избавени. Представете си ужаса. Двама ужасени родители, които вършат всичко допустимо, с цел да спасят децата си, които в този момент са сираци. Благословена да бъде паметта на тези герои “, написа още посланикът в обществената мрежа " Екс ".

10-месечните бебета са предадени на техни близки.

Двойката е измежду повече от 700 израелци, които са били убити от „ Хамас “, след офанзивата против Израел през уикенда.
ТЕМА преди 1 ден 1688 преди 2 дни 1762 преди 2 дни 1737
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР