Родители от Пловдив алармират за инцидент в детски образователен център

...
Родители от Пловдив алармират за инцидент в детски образователен център
Коментари Харесай

Разбита уста, счупен зъб и синини: Родители съобщават за инцидент в детски център в Пловдив

Р одители от Пловдив сигнализират за случай в детски учебен център в града, при който е потърпевш синът им. Детето е с разрушена уста, строшен зъб и синини след посещаване в центъра. Това съобщи .

Момченцето, което е на година и 11 месеца е със междинна телесна щета. Това демонстрира прегледът на правосъдните медици.

Васил Канев, татко на потърпевшото дете съобщи, в ефира на „ Здравей, България ”, че към момента нямат никакви пояснения. Той добави, че желае институциите да вземат ограничения. Канев сподели, че съгласно личния състав на детския център детето е паднало на двора. „ Ако това беше по този начин, щеше да има охлузвания или ожулвания. Сезирам всички органи на реда. Искам и Национална агенция за приходите да влязат, с цел да създадат инспекция в центъра. Ние 7 месеца не сме получавали никакъв касов бон за заплащанията, които правим ”, сподели още бащата.

По думите му фамилията е извънредно афектирано и желаят органите на реда да си свършват работата. Те упорстват да знаят дали въпросният детски център има лиценз за осъществяваните действия. Според него това е втори случай за последните четири месеца, а преди този момент синът им е бил ухапан от друго дете.

Управителят на заведението Петя Паунова описа, че случаят се е случил в двора. „ На място са били 11 деца с 3 учителки. Детето се е спънало. До три години децата нямат инстикт, с цел да се пазят при рухване. Заставам зад моя личен състав. Те гледат децата като свои лични. Насилие няма. Детето е паднало, блъснало си е зъбчето, в резултат на това зъба му строшен ”, добави Паунова. Тя сподели, че детето е било изпратено на доктор и ортодонт. Управителят на центъра добави, че заведението е учебен детски център, а не детска градина. Според нея единствено детските градини имат лиценз. По думите и обектът не е под видеонаблюдение. „ Работим на 100% законно ”, сподели тя.

Бащата посочи, че съгласно него думите на Паунова не дават отговор на истината и ще направи всичко допустимо обстоятелствата към случая да бъдат изяснени.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР