Родители на моряци призоваха за истината за изчезналите им деца,

...
Родители на моряци призоваха за истината за изчезналите им деца,
Коментари Харесай

Песков за потапянето на Москва: Нямам право да коментирам този случай

Родители на моряци приканиха за истината за изчезналите им деца, които са били на потъналия руски ракетен крайцер " Москва ". Кремъл обаче отхвърли да разкрие детайлности за жертвите.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че няма право да разяснява този случай, и трансферира отговорността на съветското Министерство на защитата.

Военно ведомство, от своя страна, също мълчи.

Руският ракетен крайцер, флагманът на Черноморския флот на РФ, потъна преди дни в Черно море, откакто по данни на Киев беше изумен от украински ракети „ Нептун “. Версията на Москва е, че бурното море е погълнало кораба след горящ пожар, написа " Факти.бг ".

Крайцерът може да транспортира до 680 души екипаж. Смята се, че по време на случая на борда е имало 500 моряци. В първите часове след информацията за пожар на борда, Русия разгласи, че е евакуирала сполучливо всички моряци. Семействата им обаче желаят да знаят истината, тъй като техните синове са в неопределеност. Русия продължава да мълчи както за броя на починалите моряци на кораба „ Москва “, по този начин и за жертвите във войната против Украйна, които по данни на Киев са 21 000 от 24 февруари до момента.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР