Родители изваяха от щерка си пълно копие на Барби. За

...
Родители изваяха от щерка си пълно копие на Барби. За
Коментари Харесай

Родители превърнаха дъщеря си в жива кукла

Родители изваяха от дъщеря си цялостно копие на Барби. За разлика от другите живи двойнички на именитата кукла обаче Анжелика твърди, че не е прибягвала до пластически интервенции и съществени козметични процедури. 27-годишната съветска Барби е родом от град Курган. Анжелика Кенова за първи път видяла куклата на фантазиите си, когато била едвам на пет и незабавно съзряла сходството си със синеоката хубавица.
От своя страна родителите поощрявали интереса на момиченцето към облика на кокетната кукла, като постоянно ѝ купували всички нови корекционни Барби, правили ѝ същите прически и ѝ я обличани на сходство на обичаната ѝ играчка.

„ Милиони девойки по целия свят мечтаят да наподобяват на Барби, а аз съумях да въплътя тази фантазия “, признава Анжелика в обществените мрежи.
За да запази кукленската си хубост, Кенова постоянно посещава процедури по разкрасяване, води здравословен метод ни живот, пет пъти седмично тренира с персонален инструктор по фитнес и тича заран. Руската Барби подробно заобикаля срещите и общуването си с публицисти и затова за персоналния й живот се знае малко.
Според осведомени, Анжелика към момента живее с родителите си и доста се въздейства от тяхното мнение. Освен това младата жена не излизала на открито без персоналния си бодигард. Ако се има вяра на клюки, ръката и сърцето на хубавицата са към момента свободни. По обучение тя е детски психолог, само че изкарва прехраната си като фотомодел.
В това ѝ качество кариерата на живата кукла процъфтява.

Страницата на Кенова в Instagram се радва на невиждана известност – в обществената мрежа девойката има повече от 200 000 почитатели, като доста от постовете й са с открит рекламен темперамент.
Почитатели на Анжелика означават, че напоследък изявленията й в интернет стават все по-откровени и разкрепостени. Последователите на съветската Барби в Instagram са уверени, че еротическият привкус на фотосите й целят привличане на по-широка аудитория.
И в това няма нищо извънредно, тъй като да си инфлуенсър през днешния ден е доста доходоносно. Какво е инфлуенсър? Това название идва от глагола influence, който значи оказвам въздействие. Инфлуенсърите са хора, които имат мощно въздействие в обществените мрежи.

Те имат огромен брой почитатели, които взимат под внимание държанието, мнението, навиците и въобще метода им на живот.
Инфлуенсъри могат да бъдат всевъзможни хора: публицисти, писатели, артисти, блогъри, спортисти.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР