Родители изригнаха в мрежата след новината, че учениците остават на

...
Родители изригнаха в мрежата след новината, че учениците остават на
Коментари Харесай

Бургаски родители изригнаха гневно след решенето на Областния щаб! Подкрепяте ли ги?

Родители изригнаха в мрежата след новината, че учениците остават на присъствено образование в Бургаско. Повечето мнения са против взетото от, съгласно което първият образователен период ще завърши присъствено.

Както Burgas24.bg заяви към днешна дата общият брой болни педагогичен експерти в област Бургас е 389 (9% от учителите) , като единствено в община Бургас са 279 (11% от общия брой учители в общината) . Карантинираните паралелки за региона са 152 . Най-много карантинирани паралелки има в община Бургас – 128 . 6148 е броят на учениците от област Бургас, които се образоват неприсъствено в електронна среда . Има завишаване на карантинираните паралелки в учебните заведения с гимназиален курс. В Бургас най-вече карантинирани паралелки има в Природоматематическа гимназия, Гимназия за проучване на немски език, Професионална гимназия по туризъм, Гимназия за проучване на романски езици и в Търговска гимназия.  

Ето и част от мненията:

В този щаб не са в час! Как при толкоз заболели ще желаят да е присъствено?!?!

Изглежда концепцията е дребното останали възпитаници и учители по учебните заведения, да се разболеят!

Уж висок растеж на болни в Бургас и първо място по карантинирани възпитаници, а учебните заведения в региона няма да минават към онлайн. Аз ли нещо не разбирам... Що за несъгласие? Какво още би трябвало да се случи?

ПМГ и ГРЕ са пламнали, какво чакат, та не минават онлайн... Ще се сетят, като им свършат свободните кревати по лечебните заведения...

Е, по какъв начин при толкоз доста заболели в учебните заведения ги оставят да са присъствено?!? Този щаб не е в час!

Оставете вашето мнение в коментар под новинат! 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР