Роди се второто дете на звездите от хитовия сериал Игра

...
Роди се второто дете на звездите от хитовия сериал Игра
Коментари Харесай

Джон Сноу стана баща за втори път

Роди се второто дете на звездите от хитовия сериал " Игра на тронове “ Кит Харингтън и Роуз Лесли, заяви Пи Ей Мидия/ДПА, базирайки се на представител на Харингтън.

36-годишният британски артист и 35-годишната шотландската актриса са се срещнали по време на фотосите на известния фентъзи сериал на HBO, който има осем сезона и завърши през 2019 година В " Игра на тронове “ Харингтън влезе в ролята на Джон Сноу, а героинята на Лесли беше Игрит – известна с прословутата си имитация " не знаеш нищо, Джон Сноу “.

Двойката подписа брак през 2018 година в фамилния парцел на Лесли в Абърдийншър. През февруари 2021 година двамата артисти оповестиха, че им се е родил наследник.

" Той е на път да получи шока на живота си, а точно да има брат или сестра. Стреснат съм “, сподели Харингтън в изявление по време на токшоуто " Вечерното шоу с Джими Фалън “ през февруари. " С първото бебе вървиш в облаците и танцуваш измежду полета от маргаритки в продължение на девет месеца – по този начин де, най-малко мъжът. Но този път действителността те удря доста по-рано, ставаш удобен доста бързо. “

Актьорът добави, че не е сигурен дали 2-годишният му наследник още е осъзнал концептуално, че ще има нов член на фамилията.

" Опитваме се да го подготвим, сочим корема на Роуз и споделяме " бебето на мама “, а той сочи корема си и споделя " моето бебе “, описа Харингтън тогава, напомни Българска телеграфна агенция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР