Роденият във Франкфурт американски национал Тимъти Чандлър поднови договора си

...
Роденият във Франкфурт американски национал Тимъти Чандлър поднови договора си
Коментари Харесай

Тимъти Чандлър поднови договора си с още една година с Айнтрахт Франкфурт

Роденият във Франкфурт американски национал Тимъти Чандлър възобнови контракта си с немския Айнтрахт Франкфурт с още една година до края на сезон 2024/2025, оповестиха публично от клуба.

" Айнтрахт Франкфурт е моят дом, моето второ семейство. Нямам самообладание още веднъж да нося орела на гърдите си през идващия сезон ", съобщи Чандлър.

Футболистът се причисли към тима от Франкфурт още като 10-годишен и мина през юношеските обединения на клуба преди да подпише с Нюрнберг през 2010-та. След четири сезона той се завърна в отбора на Айнтрахт през 2014-та и оказа помощ за спечелването на Купата на Германия през 2018-та и купата в Лига Европа пред 2022 година.

" Тими е образец за подражателство и значим състезател за нас. Особено за нашите млади състезатели, той е потребен човек, с който да приказват и на терена, и в съблекалнята. Той съумява да стимулира хората със своята положителна сила ", разяснява членът на Борда на Айнтрахт Франкфурт Маркус Кроше.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР