Родените в граничните дни са тези родени на датата, която

...
Родените в граничните дни са тези родени на датата, която
Коментари Харесай

Междинните зодии, които точно определят характера на човек!

Родените в " граничните " дни са тези родени на датата, която е на ръба сред двете зодии. Те носят качествата и на двете половини. 

ОВЕН-ТЕЛЕЦ: Притежават настойчивостта на Овена и практичността на Телеца. Обичат да преобладават и управляват всичко и всички. Свободолюбиви са и им прилягат свободните специалности.

ТЕЛЕЦ-БЛИЗНАЦИ: От Близнака са взели емоционалността и комуникативността, а от Телеца - практичността. Те са безконечните подрастващи - енергични, дейни и предприемчиви, доста чувствителни и раними.

БЛИЗНАЦИ-РАК: Чувстват се щастливи, единствено когато в живота им има доста романтика и обич. Обичат пътуванията, запознанствата, само че също по този начин дома и фамилията. Това пречи при избора на специалност и местопребиваване.
 Всяка зодия има тъмна страна! Вижте коя е вашата. Всяка зодия има тъмна страна! Вижте коя е вашата.
ОВЕН Овните не са по никакъв начин положителни във взимането на импулсивни решения, въпреки доста да обичат да постъпват тъкмо по този начин. Винаги когато би трябвало...

РАК-ЛЪВ: Трудно съчетават две противоположни качества - чувствителността на Рака и огнения манталитет на Лъва. Може да наподобяват спокойни и тихи, а след момент да са прями и капризни.

ЛЪВ-ДЕВА:Сложни и спорни натури. Съчетават желанието да управляват с това да бъдат в сянка. Имат буйността и енергичността на Лъва и рационалността на Девата.

ДЕВА-ВЕЗНИ: Обичат разкоша - да живеят красиво, без да пестят сили и средства. Съчетават приземеността на Девата и артистичността на Везните. Понякога са повърхностни натури.

ВЕЗНИ-СКОРПИОН: Настроени са сериозно към близките, обичат да рискуват, нямат възприятие за комизъм. Непрекъснато проучват и се съмняват. Вместо да работят, размишляват.

СКОРПИОН-СТРЕЛЕЦ: Съчетават емоционалността на Скорпиона и свободолюбието на Стрелеца. Бунтари са и все търсят нови пътища. Не признават престижите.
 Тези зодии от китайския хороскоп ще имат страхотна 2022 година Тези зодии от китайския хороскоп ще имат страхотна 2022 година
2022 г е все по-близо до нас и остават едвам 2 месеца до започването ѝ. Китайският хороскоп обаче към този момент е подготвен и ни споделя за 5 зодии, ко...

СТРЕЛЕЦ-КОЗИРОГ: Интуитивността на Стрелеца се комбинира със земния манталитет на Козирога. Имат ясна визия за бъдещето и са превъзходни основатели на планове.

КОЗИРОГ-ВОДОЛЕЙ: Те са в спор със себе си - прагматични и реформатори. Мечтаят за спокойни старини и непоклатимост, присъщи за Козирога, което може завчас да унищожи хаотичността на Водолея.

ВОДОАЕЙ-РИБИ: Активни като Водолея, витаят в облаците като Риби. Боят се от новото и са много мнителни. Придирчиви са към другите, обичат порядъка, чистотата и дисциплината.

РИБИ-ОВЕН: Толкова са праволинейни и открити, че постоянно доближават задачите си. Обичат да мързелуват. Възприемат мъчително рецензията и живеят на моменти - ту работят бясно, ту почиват на 100%
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР