Родените на 29 ноември живеят в днешния ден и получават

...
Родените на 29 ноември живеят в днешния ден и получават
Коментари Харесай

Родените днес, 29 ноември

Родените на 29 ноември живеят в днешния ден и получават наслаждение от простите наслади на живота. Това са новатори, чиито хрумвания не всеки път се схващат от близките. Тези персони реализират триумф, без да жертват своите правила и идеали. Обичат да се заобикалят с изискани движимости.

Това са борци за истината и справедливостта и не обичат хората, които отстъпват от тези правила – нормално откриват слабото им място и удрят право в него.

Родените на този ден се отличават с обич към прелестното. В нормални условия те са доброжелателни и общителни. Имат мощен магнетизъм, близките са привлечени от тях.

Често трансформират настроенията си. Притежават експлозивен темперамент, импулсивни са, само че в случай че са задоволени от живота, се държат умерено. От своята прочувствена неустойчивост страдат на първо място самите те. Щастието им зависи от метода им на живот. С положителни действия притеглят благосклонността на ориста, а с неприятните губят нейното застъпничество.

Жените

Жените, родени на 29 ноември, са изобретателни и решителни персони. Те са самостоятелни, не следват образеца на другите. Такива дами са заети с житейските провокации и не им остава нито време, нито предпочитание за възвишени неща. Във взаимоотношенията си тези дами са нежни и предани. Стават положителни домакини и грижовни майки.

Мъжете

Това са красноречиви, общителни персони. Умеят да намерят метод към всеки човек. Обичат да притеглят вниманието към себе си. Често водят война със своя изменчив темперамент. Тези мъже ценят приятелите и с всички сили пазят своите обичани. Заради околните си са подготвени на всевъзможни жертви.

Съвети за родените на 29 ноември

Бъдете по-толерантни. По-малко проявявайте експанзия, в противоположен случай има риск хората да бягат от вас. Невинаги си коства да излагате на показ своите правила.

Пазете своето здраве. По-рядко влизайте в спорове, не се нервирайте за дреболии. Отделяйте време за отмора.

Направете света по-добър. Вие сте надарени и умни, използвайте даденото ви от природата за богатството на другите хора.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР