Родена в Турция Туба Бююкюстюн се превърна в едно от

...
Родена в Турция Туба Бююкюстюн се превърна в едно от
Коментари Харесай

Туба Бююкюстюн с тежка изповед : За връзката с Енгин Акюрек , за живота и какво я натъжава най-много !

Родена в Турция Туба Бююкюстюн се трансформира в едно от най-популярните лица на дребния екран. Нейното занимание е несъмнено изкуството: обича да рисува, написа, пее и да е дизайнер.

Тя не стопира да си задава въпроси, да изследва, да се допитва, да се вглъбява в себе си и да чете по разнообразни въпроси, с цел да създаде личните си избрания и да се опита да оформи своята еднаквост. Днес, на 40-годишна възраст, тя продължава да поддържа този табиет. Туба възприема живота като непрестанно пътешестване към себепознание и го повтаря във всяко изявление, което дава – които не са доста, защото избира да прекарва повече качествено време вкъщи, в сравнение с сред светлините. Тя е уверена, че всяко човешко създание би трябвало да се научи да опознава себе си.

„ Трябва да отворим очите си, с цел да погледнем вътре и да видим„, сподели тя пред L’Officiel. „ Влизането в този живот е пътешестване към себепознание и познавам себе си толкоз малко, че към момента би трябвало да видя всички пътища, които съществуват„, споделя за Hello! Magazine.

Туба обаче, надалеч от това да си затваря очите, си разрешава да работи в сходство с разкритията, които пораждат в нейните персонални процеси на търсене. Пътуването към себепознанието даже й оказа помощ да открие разнообразни специалности, които по-късно възприема като пристрастеност, макар че не бяха в първичния й житейски проект.

Тя мечтае да дърпа конците зад кулисите и по тази причина учи дизайн на костюми и театрална украса в Университета по изкуствата „ Мимар Синан “. По пътя се натъква на актьорството, като стартира с функции в реклами, и влюбването е неотложно. Тя споделя, че не се забърква в нещо, в което не има вяра. „ Никой не може да бъде сполучлив, в случай че не е удовлетворен от това, което прави “.

Детството

Туба е отгледана съгласно кодексите и полезностите на турското общество като „ да бъдеш скромна, откровена и да се отнасяш с почитание към другите “. Тя е единствена щерка на електроинженер и банкова служителка.

Като дете тя се справяше добре с биологията и повтаряше, че желае да бъде генен инженер, само че ентусиазмът й към науката продължи по-малко от летен романс. Любовта й към изкуството, въпреки това, постоянно беше там, скрита, от каубойските филми и мюзикъли, които гледаше в неделя със фамилията си, до любовта й към писането, рисуването и пеенето. Тя също по този начин харесва скулптурата и желае да се усъвършенства в тази област.

Началото

Именно изкуството и образните изкуства я тласнаха несъзнателно към актьорството. Всичко се случва инцидентно, до момента в който е студент по дизайн в университета. Отива да посети няколко работилници по изобразяване и внезапно се озовава пред фотосесия на Джемил Адачикодлу.

„ По някакъв метод той ме вкара в тази сесия и тогава всичко стартира да щрака в живота ми. Всъщност този, който първи възпламени тази лампа, е Джемил Адачикодлу„, признава Бююкюстюн, която открива в рекламите опцията да завоюва няколко спомагателни лири.

Да бъде актриса, не беше нейният житейски план или специалността на фантазиите й. Но се появи късмет и тя не го остави да отмине. Дебютира със сериала „ Властта на султана “ (Sultan Makamı), когато е на 21 години. Почти незабавно печели първата си основна роля на Зарифе в „ Корона от цветя “ (Çemberimde Gül Oya), която тя дефинира като една от най-хубавите продукции в кариерата си. През 2006 година дебютира в седмото изкуство със Sinav, където работи един до друг с американеца Жан-Клод Ван Дам.

„ Не мечтаех да бъда актриса, само че тогава разбрах, че ми харесва и взех решение да продължа„, признава тя в диалог, имайки поради премията за най-хубава актриса, която завоюва на Международния ефирен фестивал на Република Сърбия и Черна гора за основната й роля в Gülizar. И прибавя: „ Исках да бъда дизайнер, учих дизайн и костюми. Дизайнът е една част от мен, а актьорството е друга. Не мога да оставя нито една от тях. “ През 2014 година тя стана първата турска актриса, номинирана за премия „ Еми “ за най-хубава актриса за „ 20 минути “ (20 dakika).

Подготовка за функциите

„ Когато приготвям героините, работя с молив и хартия, с цел да мога да ги измисля и проучвам изцяло. Преди всичко се пробвам да схвана обстановката, личността и логиката на психиката на героя, от кое място идва и накъде отива “. Емпатията е друга нейна типична линия и по тази причина да се сложи на мястото на другия, нещо толкоз скъпо за нейната специалност, й се получава елементарно. „ По време на дебюта на един воин се чудя какво би направил или какъв би бил, в случай че беше този съответен човек при тези условия. Ако имах това име, в случай че бях родена в това семейство, в случай че всичко това ми се беше случило, в случай че имах този темперамент, каква щях да бъда? Доставя ми огромно задоволство да мисля за всичко това и да се опитам да разбера„.

Мечтите

Туба счита способността да мечтаеш за едно от най-хубавите качества, които човек може да има. „ Мечтая доста, само че не се изгубвам в личните си фантазии, също така имам доста изчерпателен разум и реалистична страна„. Тя приканва да не губим тази линия, по този начин присъща на всички деца.

Посланик на благосклонност на УНИЦЕФ

Детството е доста настояща тематика в живота на тази жена, която е майка на единадесетгодишните близначки Мая и Тропак, и нейната угриженост е откровена: тя е дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ в Турция от 2014 година Оттогава е била очевидец на обстановки и моменти на голяма горест и болежка. Виждала е цели фамилии, опитващи се да оцелеят, вкопчвайки се в фантазиите си, дами с разрушени сърца и деца, които не схващат за какво им се случват такива ужасни неща.

„ Най-много ме натъжава всичко, през което минават децата, тъй като те не избират нищо, което да им се случи. Възрастните имат този потенциал за взимане на решения “, изяснява актрисата, която през 2015 година получи интернационалната премия „ Джузепе Шиака “, която отличава тези, които се борят за достолепието на хората. „ Децата се нуждаят от нас, те ни припомнят за себе си, тъй като, когато станем възрастни, ние забравяме за детството и аз имам вяра, че те ни напомнят нормалните усеща: чистата обич и дребните елементи, които човешките същества имат вътре в себе си. “

За „ Дъщерята на посланика “

Туба Бююкюстюн, която се причисли към сериала „ Дъщерята на посланика “ по-миналия сезон и още веднъж стана сътрудник след 6 години с Енгин Акюрек, зарадва почитателите си. „ От първия епизод до финала, пред камерата и зад нея, всички, които работиха, бяха страхотни. Научих доста, претърпях доста, завоювах доста другари. Видях старите си другари. Ако успяхме да оставим топлота в сърцата на публиката, бих се радвала много… “

Говорейки за това по какъв начин взема решението си при избора на план, актрисата споделя: „ За мен работата е значима, характерът е значим, значимо е това, което той желае да каже. “ Туба Бююкюстюн признава, че има доста героини, които желае да играе, и че има доста сполучливи продукции, в които й се е желало да играе. „ Има сериали, в които ми се искаше да бях играла, до момента в който ги гледах. “

За Енгин Акюрек

Появиха се спекулации, че Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек са прекарали време дружно в Париж и Акюрек е носел банданата (цветна кърпа), която Бююкюстюн носи на китката си. Нарушавайки мълчанието си след всички тези изказвания, Туба направи изказване в профила си в обществените медии.

„ Ние с Енгин не сме влюбени, не бъркайте. Елиф и Йомер (героите им в „ Черни пари и обич “) – да, това беше доста красива любовна история. Не е инцидентно, че доста хора в доста елементи на света към момента са под въздействието на тази обич. “

За майчинството

В момента Туба и дъщерите й живеят в Париж. „ Засега сме тук с девойките, само че не сме правили никакви проекти какъв брой време ще останем. Винаги съм казвала, че доста обичам Париж и че тук се усещам като вкъщи си, тъкмо както в Истанбул. Момичетата вървят на учебно заведение, а аз правя ежедневната си работа… Най-доброто, което мога да направя, е да им предложа рамо, на което да се облегнат, когато имат потребност от това, и да бъда до тях. “

Интересни обстоятелства

Обича да написа и рисува. Никога не излиза от вкъщи си без бележник и молив.

Любимият й филм за всички времена е „ Закуска в Тифани “, класиката с присъединяване на Одри Хепбърн.

Думата, която най-добре я разказва, е перфекционист.

Ако можеше да избере супер мощ, това би било да бъде невидима, защото не обича изключително да дава изявленията.

Тя твърди, че дъщерите й Топрак и Мая, 11-годишните близначки, които роди от артиста Онур Сайлак, са най-хубавите й приятелки.

Тя обича да слуша класическа музика и се е пробвала като певица, макар че се е страхувала от това.

Дебютът й в Netflix беше през 2020 година с премиерата на минисериала Rise of Empires: Ottoman. Тя още веднъж се появи в платформата предходната година с сполучливия сериал „ Другото ми аз “, който седмици наред беше измежду най-гледаните.

С близо шест милиона почитатели в Instagram, тя е лицето за Близкия изток на марката за бижута ARTE Madrid и швейцарската компания за часовници IWC Schaffhausen.

Борбата за децата и поддръжката им постоянно са били неин приоритет.

Любовта е това, което я въодушевява най-вече.

Източник – webfen.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР