Родена в Царство България на 24 април, примата на българската

...
Родена в Царство България на 24 април, примата на българската
Коментари Харесай

Примата на българската естрада Лили Иванова: Моята форма се поддържа от моята публика

Родена в Царство България на 24 април, примата на българската сцена Лили Иванова тази седмица навърши 80 години. По този мотив певицата даде изявленията, а през днешния ден, точно на Великден, бе излъчено споделеното пред Българска национална телевизия.

За възрастта си пред камерата тя споделя: " Аз съм на толкоз, на колкото съм ", а за това, че продължава да пее -  " Моята форма се поддържа от моите фенове, моята аудитория. Следя продажбите за моите концерти и това ме радва, това ме подтиква ".

Чрез изявлението певицата акцентира какъв брой е признателна на хората, които са ѝ помогнали да стигне там, където е:

" Аз може да съм най-великата певица на света, обаче не мога да си запиша песни, не мога да си върша задължения, не мога да пиша текстове, не мога да изляза и да изсвирвам на всички типове принадлежности ". И още: " Моите триумфи съм ги постигнала на моите създатели, желая да благодаря на всички. Също по този начин - и на моята аудитория, в случай че няма аудитория - на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, в случай че нямам създатели - аз съм една нула. Това е. Да не се вършим на велики ", споделя примата и поучава да не се главозамайваме. " Аз съм правила доста неточности и не съм застрахована и за в бъдеще, само че доста се старая да не върша нови неточности, да не се главозамайваме. "

" Аз се обръщам обратно и всеки би трябвало да се обръща, с цел да се поучи. Поуката не е напред, тя е обратно - от твоите неточности. Аз доста обичам да ме учат и се изучавам. Аз не считам, че съм най-великата в света ", споделя примата на българската сцена и пожелава на хората благополучие, здраве и триумфи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР